|

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı anlatım sayfası-Canlı skor

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı anlatım sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yla karşılaşıyor. Mücadelenin canlı skor takibini, takımlardan son haberleri ve muhtemel 11'leri sayfamızdan görebilirsiniz.

Yeni Şafak
23:08 - 2/12/2017 السبت
Güncelleme: 23:42 - 2/12/2017 السبت
Diğer
Fenerbahçe Kasımpaşa canlı anlatım ve canlı skor sayfası
Fenerbahçe Kasımpaşa canlı anlatım ve canlı skor sayfası
Fenerbahçe Kasımpaşa
maçının
canlı anlatım
sayfasını ve canlı skor takibini haberimizden bulabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında bu akşam
Fenerbahçe
sahasında Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Ligde 23 puanı bulunan sarı lacivertli ekip
Kasımpaşa
maçını kazanarak puan farkını kapatmayı planlıyor. Zorlu mücadelenin
canlı
takibini ve tüm detaylarını haberimizden görebilirsiniz. İşte
Fenerbahçe Kasımpaşa
maçından notlar.
Kasımpaşa, Fenerbahçe'ye konuk oluyor

Kasımpaşa, Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak. Ülker Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Lacivert-beyazlılar, ligde oynadığı son 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve bir beraberlikle 10 puan toplayarak çıkışa geçti.

Teknik direktör Kemal Özdeş yönetimindeki İstanbul temsilcisi, geride kalan 13 maçta topladığı 18 puanla haftaya 10. sırada girdi. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe ise 23 puan ve averajla üçüncü basamakta yer alıyor. Kasımpaşa'da sarı kart cezalısı Loret Sadiku yarınki maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, Paşa’ya evinde kaybetmiyor

Süper Lig’in 14. haftasında sahasında Kasımpaşa ile mücadele edecek olan Fenerbahçe, rakibine evinde 6 maçtır kaybetmiyor.

Süper Lig’in 14. haftasında evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, mavi-beyazlılarla Ülker Stadyumu’nda oynadığı son 6 maçı kaybetmedi. Son olarak 28 Aralık 2009’da Kadıköy’de oynanan seyircisiz maçta Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, bu müsabakadan sonra oynanan 6 maçın 5’ini kazanıp 1’inde berabere kalmıştı.

Süper Lig’de 29. kez karşılaşacak olan iki takım arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe 22 galibiyet, 3 yenilgi ve 3 beraberlik aldı. Lig tarihinde Paşa’ya en çok gol atan takım olan Fenerbahçe, oynanan 28 maçta 65 defa rakip ağları sarstı. Kasımpaşa bu maçların sadece 4’ünde kalesinde gol görmedi.


Eduok'tan Fenerbahçe'ye gözdağı

Kasımpaşalı futbolcu Samuel Eduok, yarın Fenerbahçe ile yapacakları maçtan puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi. Nijeryalı futbolcu, Fenerbahçe karşılaşması, kariyeri ve hedefleri hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Kadıköy'de iyi mücadele ettikleri takdirde güzel bir iş çıkaracaklarını belirten 23 yaşındaki hücum oyuncusu, "Fenerbahçe'ye çelme takabileceğimizi düşünüyorum. Futbolda her şey mümkün. İyi mücadele edersek ve kendimizi gösterebilirsek 3 puan alabiliriz. Fenerbahçemaçı için çok fazla endişe duymuyoruz. Üzerimizde herhangi bir baskı yok. En iyi bildiğimiz işi yapmaya çalışacağız, hocamızın da direktifleri doğrultusunda en iyi oyunumuzu oynayacağız. İstediklerimizi yapabilirsek, kazanabileceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.


Son maçlarda bireysel performansının arttığını savunan Eduok, şunları kaydetti:

"Hem benim hem de takım için oldukça iyi bir süreç. Bu şekilde puanları ve maçları kazanmaya devam ediyoruz. Kazandığımız maçlar ve puanlar sayesinde lig sıralamasında üst taraflara yükseliyoruz. Bireysel olarak hedeflerim hep daha çok gol atabilmek. Hedefimiz, hocamızın da bize söylediği gibi ligi üst sıralarda, ilk beşin içerisinde bitirmek. Takımın hedefe ulaşmasında yardımcı olmak istiyorum."

Eduok, istikrarlı şekilde forma giyememesinin hatırlatılması üzerine ise, "Futbolda bazen böyle şeyler olabiliyor. Hocanın kendi seçimlerine saygı duymak zorundasınız. Benim yapmam gereken, kendime inanmak, çalışmayı aynı şekilde sürdürmek ve şans geldiğinde bunu en iyi şekilde kullanmak." yorumunu yaptı.

- "Üç büyüklerde oynamak isterim"

Samuel Eduok, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlarda oynamak istediğini dile getirdi.

Büyük takımlarda forma giymenin her futbolcunun hayali olduğunu anlatan oyuncu, "Üç büyüklerde oynamak isterim. Beşiktaş, Fenerbahçeve Galatasaray gibi büyük takımların yanı sıra İngiltere veya İspanya ligindeki ekiplerde de oynayabilmek her futbolcunun hayalidir. Ben de bunu isterim." diye konuştu.

Oynadığı her pozisyonda kendini rahat hissettiğini vurgulayan Nijeryalı futbolcu, "Tabi benim orjinal pozisyonum sol açık. Sağ tarafta veya ortada oynadığımda kendimi rahat hissediyorum. Şu anda Kasımpaşa ile üç yıllık bir kontratım var, bunlarla alakalı açıkçası çok fazla endişelenmiyorum. Burada iyi iş yapmam lazım. Takımın galip gelmesi için, elimden gelenin en iyisini vereceğim. Şu anda tek düşündüğüm şey bu." şeklinde görüşlerini aktardı.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam ettiğini de ifade eden Samuel Eduok, siyah-beyazlılara Avrupa'da başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

#Fenerbahçe
#Kasımpaşa
#Süper Lig
#canlı skor
#canlı anlatım
#futbol
٪d سنوات قبل