|

Fenerbahçe - Maribor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında evinde Slovenya temsilcisi Maribor’u ağırlayacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı İngiliz hakem Robert Jones yönetecek. Sarı-lacivertliler tur için ilk karşılaşmada en iyi skoru elde etmek için sahaya çıkacak. 2. turda Zimbru’yu 5-0 ve 4-0’lık skorlarla eleyen temsilcimiz Fenerbahçe 3. tura yükselmişti. Maribor ise Differdange 03’ü 1-1 ve 4-3’lük skorla eledi ve tur atladı. Peki, Fenerbahçe - Maribor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte maç yayın bilgisi, maç kadrosu ve muhtemel 11’ler.

16:16 - 10/08/2023 Perşembe
Güncelleme: 16:20 - 10/08/2023 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe - Maribor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
Fenerbahçe - Maribor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında temsilcimiz
evinde Maribor’u konuk edecek. Sarı-lacivertliler, Maribor maçının hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan sarı-lacivertli oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Peki, Fenerbahçe - Maribor maç saati, yayın bilgisi ve maç kadroları haberimizde.

FENERBAHÇE - MARİBOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu Fenerbahçe - Maribor karşılaşması
10 Ağustos Perşembe
yani bugün saat 21.00’da başlayacak. Karşılaşma
S SPORT PLUS
ekranlarından naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE - MARİBOR MAÇ KADROSU

MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE

1 Altay Bayındır

4 Serdar Aziz

6 Alexander Djiku

7 Ferdi Kadıoğlu

8 Mert Hakan Yandaş

10 Dusan Tadic

11 Ryan Kent

21 Bright Osayi-Samuel

27 Miguel Crespo

53 Sebastian Szymanski

9 Edin Dzeko

MARİBOR

1 Azbe Jug

14 Itsuki Urata

20 Max Watson

22 Martin Milec

23 Luka Uskokovic

15 Jan Repas

7 Ivan Brnic

17 Arnel Jakupovic

24 Marko Kolar

30 Marin Lausic

55 Marcel Lorber

FENERBAHÇE - MARİBOR CANLI SKOR

FENERBAHÇE, MARİBOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Fenerbahçe, yarın Slovenya ekibi Maribor ile sahasında oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan sarı-lacivertli oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı.

İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

MARİBOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KRZNAR: EN IYI MÜCADELEMİZİ VERMEK İSTİYORUZ

Maribor Teknik Direktörü Damir Krznar, "Yarın çok büyük bir kalabalık olacaktır. Güzel bir atmosfer bizi bekliyor. Bu da bizi motive edecektir. Limitlerimizi zorlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu başarılı takıma karşı en iyi mücadelemizi vermek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında yarın sahasında Slovenya ekibi Maribor'u konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda saat 21.00'de başlayacak mücadele öncesi Marbior Teknik Direktörü Damir Krznar ve futbolculardan Arnel Jakupovic basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecekleri için mutlu olduklarını dile getiren Damir Krznar, "Avrupa Kupası için eleme maçı oynayacağız. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Burası çok iyi bir futbol ülkesi. Burada olduğumuz ve Fenerbahçe ile oynayacağımız için mutluyuz. Yarın çok büyük bir kalabalık olacaktır. Güzel bir atmosfer bizi bekliyor. Bu da bizi motive edecektir. Limitlerimizi zorlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu başarılı takıma karşı en iyi mücadelemizi vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE BU TURNUVADA ÇOK İYİ ŞEYLER YAPABİLECEK BİR TAKIM"

Maçın keyfini çıkaracaklarını söyleyen Krznar, "Öncelikle iltifatlar için teşekkür ederim. Aynı iltifatları ben de İsmail Hoca'ya yönlendirmek istiyorum. Fenerbahçe çok iyi bir takım ve çok iyi bir kadrosu var. Ofansif olarak çok renkli olduklarını söylemem gerekiyor. Ne yaptıklarını tahmin etmek çok zor. Çok iyi bekleri var. Orta sahada çok iyi oyuncuları var. Ama şunu söyleyebilirim ki bu maçın keyfini çıkaracağız. Çok iyi bir maç olacak ve biz de kendi açımızdan ne kadar ileri gidebileceğimizi bu takımlara karşı ne kadar iyi olabildiğimizi göreceğiz. Çünkü Fenerbahçe bu turnuvada çok iyi şeyler yapabilecek bir takım. Bahsettiğiniz gibi önceki turlarda bazı zorluklar çektik ama bu sizi daha iyi bir takım yapar. Yarın da yine aynı şekilde zor anlarımız olacaktır ama dediğim gibi limitin üstünde olmalıyız. Tüm kalbimizle ve tüm performansımızla her şeyimizi vermeliyiz" diye konuştu.

ARNEL JAKUPOVIC: KARİYERİMDEKİ EN BÜYÜK MAÇ OLACAK

Kariyerindeki en büyük maça çıkacağını ifade eden Arnel Jakupovic, "Atmosfer oldukça iyi. Bu maç için çok çalıştık. Kişisel olarak kariyerimdeki en büyük maç olacak. Üçüncü tura hazırız ve bu maçı oynayacağım için mutluyum. Elimizden gelen her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.

"HER ZAMANKİ GİBİ İYİ HAZIRLANDIM"

Bu maç için iyi hazırlandığını belirten Jakupovic, "Her zamanki gibi iyi hazırlandım. Bu maç için iyi hazırlandığımı söyleyebilirim. Evet Fenerbahçe yarın favori takım ama her zamanki gibi en iyisini yapmaya çalışacağım. En iyi performansımı vermeye çalışacağımı söyleyebilirim" dedi.


#Fenerbahçe
#Maribor
#UEFA Avrupa Konferans Ligi
#3. Eleme Turu
9 ay önce