|

Fiat Agea teknik özellikleri ve fiyatı

Fiat Agea’nın teknik özellikleri ve fiyatı ne olacak? İstanbul Autoshow’da dikkatleri üstüne çeken Fiat Agea araba severlerin ilgi odağı oldu. Peki Linea’ların yerini alması beklenen Fiat Agea’nın teknik özellikleri ve fiyatı ne olacak?

Yeni Şafak
17:06 - 14/06/2016 Salı
Güncelleme: 14:07 - 14/06/2016 Salı
Diğer

İstanbul Autushow'da resmi olarak tanıtılan tasarımı ve şıklığıyla araba severlerin ilgi odağı olan Fiat Agea aracının teknik özelliklerini sizler için araştırdık. İşte karşınızda Fiat Agea ve teknik özellikleri…



Linea'nın yerini alıcak modelin üretimi Bursa'da yapılacak ve 40'dan fazla ülkede satışa sunulacak. Fiat'ın yeni üyesi Aegea 4.5 metre uzunluğa, 1.78 metre genişliğe ve 1.48 metre yüksekliğe sahip ayrıca modelin dingil mesafesi ise 2.64 metre. Yeni İtalyan bagaj kısmında ise 510 litre hacime sahip otomobilin 120 Ps ve 95 Ps güç üreten 2 adet Multijet II dizel motoru ile beraber 2 adet de benzinli motor seçeneği ile satışa sunulacak. En ekonomik seçeneğinde otomatik vites opsiyonu bulunduran Fiat yakıt tüketiminin ise 4 litre / 100 km olacağını söylüyor.


İç mekanda Uconnect eğlence sistemi ile 5 inçlik dokunmatik ekranında TomTom navigasyon sistemine sahip olan model hands free Bluetooth, mesaj okuyucu, ses tanıma, USB,AUX ve iPod bağlantı seçeneklerinin yanı sıra direksiyon üzerinden kontroller de sunuyor. Bu donanımlara ek olarak geri görüş kamerasının da olabileceği konuşuluyor.



Fiat Aegea'nın satışına Ekim ayında başlanması bekleniyor.



Fiat Aegea için henüz bir fiyat açıklaması yapılmadı.



#Fiat Agea
#Fiat
#Fiat Agea teknik özellikleri
8 yıl önce