|

Fransa İzlanda maçı canlı izle! Yarı final mücadelesi!

Fransa İzlanda maçını canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. EURO 2016 maçlarında Fransa ile büyük bir çıkış yapan İzlanda karşı karşıya geliyor. Kazanan ise yarı finale çıkacak. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden ise sizler de Fransa İzlanda maçını canlı olarak izleyebileceksiniz.

Yeni Şafak
15:15 - 3/07/2016 Pazar
Güncelleme: 12:18 - 3/07/2016 Pazar
Diğer

Fransa İzlanda maçı canlı izleme bilgileri haberimizde. EURO 2016'da artık yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. Kazan takım yarı finalde Almanya ile karşılaşacak. EURO 2016'ın sürpriz takımlarından biri olan İzlanda, bu maçı da kazanarak heyecana ortak olmak istiyor. TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan dev maç, saat 22.00'de başlayacak. İşte Fransa İzlanda maçı canlı izleme bilgileri…





EURO 2016'da ev sahibi Fransa ile turnuvanın dikkat çeken ekibi İzlanda akşam TSİ 22.00'de Stade de France'da çeyrek final maçında karşı karşıya gelecekler. Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Björn Kuipers yönetecek.


Turnuvanın ev sahibi ekibi Fransa A Grubu'nda Romanya, Arnavutluk ve İsviçre ile mücadele etmiş ve grubunu lider şekilde tamamlayarak son 16 turuna kalmıştı. Son 16 turunda İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 yenik duruma düştüğü mücadelede 2-1 yenmeyi başaran Fransa adını çeyrek finale yazdıran ekip oldu.


Turnuvanın sürpriz ekiplerinden İzlanda ise F Grubu'nda Portekiz, Macaristan ve Avusturya'nın yer aldığı grupta mücadele etmiş ve topladığı 5 puan ile grubu 2. sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırmıştı. Son 16 turunda turnuvanın favori takımlarından İngiltere ile karşılaşan İzlanda herkesi yanıltarak maçı 2-1 kazanmayı başardı ve EURO 2016'nın en önemli sürprizini gerçekleştirdi.



FRANSA

Fransa'da çeyrek final karşılaşması öncesi defans oyuncusu Adil Rami ve N'golo Kante cezalarından dolayı oynamayacaklar. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Fransız Bacary Sagna, "İzlanda'nın İngiltere'yi elemesi beni şok etmedi ama şaşırttı. İzlanda çeyrek finali hak eden bir takım olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok sıkı çalışıyorlar ve her maç maksimumda oynuyorlar. Dünya da çok bilinen bir ülke futbollarının olmamasının nedeni bence coğrafi konumları. Pazar günü bizi zor ve mücadele dolu bir maç bekliyor" şeklinde konuştu.



İZLANDA

İngiltere'yi yenerek büyük sükse yapan İzlanda'da zorlu Fransa maçı öncesi kadroda her hangi bir cezalı yada sakat oyuncu bulunmuyor. İzlanda'da maç öncesi açıklamalarda bulunan kaleci Hannes Halldorsson şunları söyledi:


"Fransa tabii ki müthiş bir takım ve dünyaca bilinen yıldızları çok. Ayrıca turnuvanın ev sahibi ekibi bu da onları bize karşı favori yapıyor. Öte yandan bizde turnuva boyunca oynadığımız oyun ile kolay kaybetmeyen, pes etmeyen bir takım olduğumuzu gösterdik. Bizden güçlü rakiplere karşı çok daha iyi oynuyoruz. Eğer pazar günü de istediğimiz oyunu oynarsak sahada her sonuç çıkabilir"


Oynanacak maçta takımların muhtemel 11'leri şu şekilde;


Fransa: Hugo Lloris,Sagna, Samuel Umtiti, Koscielny, Evra, Matuidi, Sissoko, Pogba, Griezman, Payet, Giroud


İzlanda: Hannes Halldorsson, Saevarsson, Sigurdsson, Arnason, Skulason, Gudmundsson, Bjarnason, Gylfi Sigurdsson, Gunnarsson,Sigthorsson,Bödvarsson



Fransa İzlanda maçını canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. EURO 2016 maçlarında Fransa ile büyük bir çıkış yapan İzlanda karşı karşıya geliyor. Kazanan ise yarı finale çıkacak. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden ise sizler de Fransa İzlanda maçını canlı olarak izleyebileceksiniz.

#Fransa
#izlanda
#Canlı
8 yıl önce