|

Aaron Boupendza'nın transfer olmak istediği takım ortaya çıktı

Süper Lig'de attığı 18 golle tüm dikkatleri üzerine çeken Aaron Boupendza'nın Krasnodar'a transferi gerçekleşmedi. Gabonlu golcünün Rusya'ya gitmek istemediği ve Süper Lig'de kariyerine devam etmek istediği öğrenildi.

17:39 - 25/02/2021 Perşembe
Güncelleme: 20:52 - 25/02/2021 Perşembe
Yeni Şafak
Boupendza, Hatayspor'un en kritik ismi konumunda.
Boupendza, Hatayspor'un en kritik ismi konumunda.

Hatayspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve Krasnodar'a transferi son anda gerçekleşmeyen Aaron Boupendza, Süper Lig'de kalmak istiyor. Rus ekibinden gelen teklifi reddeden oyuncunun hangi takıma gideceği ise merak konusu.

Ocak ayının son günü Galatasaray'ın istediği futbolcu için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep edilmişti. Alınan bilgilere göre Boupendza, Krasnodar'ın teklifini Süper Lig'de oynamaya devam etmek için reddetti. Gabonlu forvetin en büyük hedefi ise İstanbul'da forma giymek.

Boupendza'nın sezon sonunda Fenerbahçe'ye transfer olmak istediği ve menajerine de bu konuyla ilgili yetki verdiği aktarıldı.

  • Öte yandan Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, bugün yaptığı açıklamada futbolcuları Boupendza'nın taban fiyatının 8.5 milyon Euro olduğunu ifade etti ve teklif yapacak takımlara adeta mesaj gönderdi.
Mesut Özil hayranı

Boupendza önceki günlerde verdiği röportajda Mesut Özil ile ilgili açıklamalar yapmış ve sahada oynarken onu görmek istediğini ifade etmişti.




#Aaron Boupendza
#Fenerbahçe
#Hatayspor
#Süper Lig
3 yıl önce