|

Galatasaray Dubai'den eli boş döndü

Pazar gecesi Dubai’ye forvet transferini bitirmek için giden Galatasaray yönetimi Dubai’den elleri boş döndü. Konuyla ilgili sarı kırmızılı kulüp resmi web sitesinden 'arayışımız devam ediyor' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
12:49 - 23/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 13:16 - 23/01/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray, Brezilyalı iki futbolcu için gittiği Dubai'den elleri boş döndü.
Galatasaray, Brezilyalı iki futbolcu için gittiği Dubai'den elleri boş döndü.

Ara transfer döneminde kadrosuna forvet takviyesi yapmak için yoğun mesai harcayan Galatasaray’da Alan Carvalho ve Pato transferleri çıkmaza girdi.

Pazar günü Dubai’ye hareket eden Abdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar, iki Brezilyalı yıldızdan da olumsuz geri dönüş aldı.

Carvalho’nun menajerinin talepleri, Pato’nun yüksek ücret talep etmesi sonrası transferler çıkmaza girdi ve iki yönetici Dubai’den elleri boş bir şekilde İstanbul’a geldi.

Kulüpten açıklama: Arayışımız devam ediyor

Galatasaray Spor Kulübü, ara transfer dönemindeki transfer çalışmalarıyla ilgili kamuoyuna bilgilendirme yaptı. Sarı kırmızılı kulübün resmi web sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


  • Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.


#Galatasaray
#Pato
#Alan
5 yıl önce
default-profile-img