|

Gedson Fernandes ile bir sezon daha

Devre arasında yarım sezonluğuna kadrosuna kattığı Portekizli futbolcu Gedson'u bir sezon daha kiralamak için harekete geçen Galatasaray, Benfica’nın kapısını çaldı.

Umut Yılmaz
11:09 - 1/04/2021 Perşembe
Güncelleme: 11:22 - 1/04/2021 Perşembe
Yeni Şafak
Gedson'un Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 12.5 milyon euro.
Gedson'un Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 12.5 milyon euro.

Galatasaray’ın ara transfer döneminde Portekiz ekibi Benfica’dan yarım sezonluğuna kiraladığı Gedson Fernandes’i bırakmaya niyeti yok.

Portekiz basınında çıkan haberlere göre; sarı-kırmızılı takımın teknik heyeti, genç futbolcuyla yola devam etmek istiyor. Haberde, sarı-kırmızılı takımın 22 yaşındaki orta saha oyuncusuna bir sezon daha kalması için 1.5 milyon euroluk bir teklif yaptığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı takım, Fernandes için ara transfer döneminde Benfica’ya 500 bin euro transfer ücreti öderken, Portekizli oyuncuyla yarım sezonluğuna 650 bin euro karşılığında anlaşmıştı.

Galatasaray forması altında 8 maça çıkan Gedson Fernandes, 1 gol kaydetti.

Halil'in bonservisi istenecek

Mustafa Cengiz ve yönetiminden Gedson Fernandes’in 1 yıllığına daha kiralanmasını isteyen teknik heyet, Halil Dervişoğlu’nun da bonservisini talep etti.

21 yaşındaki milli oyuncudan büyük beklentileri olan teknik ekip, Halil’in bonservisiyle sarı-kırmızılı takıma katılmasını istedi.


#Gedson Fernandes
#Galatasaray
3 yıl önce