|

Sivasspor’un Malmö kadrosu belli oldu

Sivasspor’un UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Malmö ile oynayacağı müsabakanın kamp kadrosu açıklandı. Sakatlığı bulunan Murat Paluli kamp kadrosunda yer almadı.

10:21 - 17/08/2022 Çarşamba
Güncelleme: 10:37 - 17/08/2022 Çarşamba
IHA
Rıza Çalımbay
Rıza Çalımbay

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında deplasmanda İsveç temsilcisi Malmö ile mücadele olacak Sivasspor’da kamp kadrosu açıklandı. Kafilede Murat Paluli yer almadı.

Sivasspor’un Malmö kamp kadrosu şu isimlerden oluştu:

“Ali Şaşal Vural, Muammer Yıldırım, Emre Satılmış, Robin Yalçın, Aaron Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Ziya Erdal, Uğur Çiftçi, Özkan Yiğiter, Isaac Cofie, Kader Keita, Fredrik Ulvestad, Kerem Atakan Kesgin, Hakan Arslan, Charisis, Clinton N’Jie, Erdoğan Yeşilyurt, Max Gradel, Mustapha Yatabare, Leke James, Karol Angielski.”

Teknik Direktör Rıza Çalımbay geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Malmö maçını en iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bu takımın manevi desteğe ihtiyacı var. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor. Sivasspor Avrupa maçı oynayacak. Güzel bir ortam oluşturulması lazım. Şuanda Avrupa’ya giden bir Sivasspor takımı yok gibi davranılıyor. Bu takımı havaya sokmamız lazım. Rövanşa gelecek olan Malmö’yü burada en iyi şekilde karşılayıp, büyük bir taraftarla beraber bu maçı oynamalıyız. Bu maç hem Türkiye için, hem de Sivasspor için çok önemli. Buradan kazanılacak puanlar Türkiye’ye çok şey katacak” ifadelerini kullandı.

  • Yiğidolar bugün saat 11.30'da İsveç'e hareket edecek. Saat 18.30'da teknik direktör Rıza Çalımbay ve Uğur Çiftçi basın toplantısında soruları yanıtlayacak. Ardından Eleda Stadyumu'nda 18.30'da ilk 15 dakikası basına açık antrenman yapılacak. Maç yarın saat 20.00'de TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.



#Sivasspor
#Rıza Çalımbay
#UEFA Avrupa Ligi
2 yıl önce