|

Galatasaray-Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin heyecan dolu A Grubu maçında yarın güçlü rakibi Bayern Münih’le karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray-Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi yayınlanacak? Maçın kadrosu belli oldu mu?

12:08 - 24/10/2023 Salı
Güncelleme: 12:08 - 24/10/2023 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray- Bayern Münih
Galatasaray- Bayern Münih

Galatasaray, Bayern Münih karşılaşmasının İstanbul’daki RAMS Park’ta saat 19.45’te başlaması planlanıyor. Futbolseverler bu karşılaşmayı Exxen platformundan canlı olarak izleyebilir.

Galatasaray-Bayern Münih maçının hakemi belli oldu

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü haftasında sahasında Alman temsilcisi Bayern Münih ile yapacağı maçı, İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında 24 Ekim Salı günü oynanacak maçta Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak.

Okan Buruk: "Bayern'i yenmek için sahaya çıkacağız"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli çalıştırıcısı gelecek hafta yoğun fikstür hakkında açıklamalarda bulunurken, Bayern Münih ve Beşiktaş ile oynanacak maçlar üzerine de değerlendirmelerde bulundu.

"BEŞİKTAŞ MAÇI ÇOK ÖNEMLİ"

Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisi hakkında konuşan Okan Buruk, "Beşiktaş derbisi çok önemli. Beşiktaş ligin iyi takımlarından. Burak Yılmaz, Türk futbolu için önemli bir isim. Sevdiğim ve değer verdiğim isim. Hayırlı olsun. İkinci maçı bize karşı. Geçen sene de Ümraniye maçı ile başladı, ikinci maçı bize karşıydı. En iyi şekilde hazırlanacağız. Her maç olduğu gibi kazanmak istiyoruz. Taraftarın bizi sonuna kadar desteklemesini istiyoruz. Pas hatası, yanlış. Hepsi olacak. Saha kenarından her hata yapanı alkışlıyorum ve dışarı mesaj vermeye çalışıyorum. 90 dakika desteğimizi verelim. Performanslarını yukarı çekelim. Beşiktaş maçında en önemli güç yine taraftar. Birlikte hücum ve birlikte savunma." sözlerini söyledi.

"SONUNA KADAR İDDİALI OLACAĞIZ"

Aynı zamanda Alman devi Bayern'e karşı oynanacak maç için de, "Herkesin puan hesaplaması var. İşin gerçeği, maçlar sahada oynanıyor. Kopenhag maçında da söyledim. 1 puan da önemliydi. Manchester maçını kazandık ve çok önemliydi. Ancak hiçbir şey kazanmadık. Herkes birbirini yenebilir. Kopenhag, Bayern Münih'i elinden kaçırdı. Biz hep kazanmak için sahaya çıkacağız. Her maçta 3 puan istiyoruz. Galatasaray kazanmak için oynar. Bu iki maç çok önemli. Sonrasında maç maç bakacağız. Kazanırsak, gruptan çıkma adına farklı bir yere gelebiliriz. Bayern Münih yıllardır gruplarda yenilmiyor. Çok güçlü takım. Biz de iyi oyunculara sahibiz. Bir üst tura çıkma adaylarından biriyiz. Manchester maçında gösterdik. Bayern Münih maçı sonrası alacağımız puanlara göre grupta durumumuz netleşecek. Sonuna kadar iddialı olacağız." dedi.

"REKORLARI HESAPLAMIYORUZ"

Ligde ve Şampiyonlar Ligi'ndeki performans ile rekorlar kıran Galatasaray için ise Buruk, "Rekorları hesaplamıyoruz, kırdıktan sonra öğreniyoruz. Galibiyet serisini de bilmiyorduk. Geçen seneki rekor... Bunu içtenlikle söylüyorum, bu benim ve oyuncuların tek başına kırdığı rekor değil. Başında benim ismim yazılıyor ama camia olarak bunu başardık. Hep beraber rekorları kırdık. Bu Galatasaray'ın kırdığı rekor. En başa Galatasaray ismini koymalıyız. Benim görevim takımı yönetmek ve onları hazırlamak. Bunu da çok şükür iki senedir iyi bir şekilde götürüyoruz. İstediğiniz kadar iyi oyuncu alın, iyi kullanmadığınızda net başarı şansınız yok. Çok önemli takımlar, çok önemli transferler yapıyor ama başarı garanti değil." ifadelerini kullandı.



#galatasaray
#bayern münih
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu
6 ay önce