|

Galatasaray son dakikalarda yıkıldı

Şampiyonlar Ligi'nde büyük heyecan devam ediyor. Bayern Münih ile Galatasaray arasındaki maç büyük bir merakla bekleniyor. İlk maçta Galatasaray, 70 dakika boyunca oyunu domine etti ancak son 20 dakikada yediği gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Şimdi Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ikinci maçında Bayern Münih ve Galatasaray karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyenler detayları merak ediyor.

00:05 - 9/11/2023 Thursday
Güncelleme: 01:00 - 9/11/2023 Thursday
Yeni Şafak
Foto:Arşiv
Foto:Arşiv

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 4. hafta maçlarıyla sürüyor. Galatasaray, son maçta Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek ligde liderliği ele geçirdi. Şimdi Okan Buruk'un yönetimindeki ekip, Avrupa'da da avantajını korumak istiyor. İstanbul'da Bayern Münih'e karşı aldığı 3-1'lik yenilginin rövanşında 3 puan hedefliyor. İşte konu hakkında detaylar...

BAYERN MÜNİH GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN? GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?


UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. haftasında yapılacak Bayern Münih - Galatasaray maçı, 8 Kasım Çarşamba günü, saat 23.00'te oynanacak. Karşılaşma EXXEN ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.


GALATASARAY KAMP KADROSU BELLİ OLDU!


Galatasaray'da Bayern Münih maçı öncesinde eksik isim bulunmuyor. Sakatlığı bulunan Muslera kamp kadrosunda yer ald. Uruguaylı kaleci Muslera ile birlikte Ndombele ve Ziyech de kadroda yer aldı.


GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ


Muslera, Sacha Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Kerem, Ziyech (Tete), Zaha, Icardi.


ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU PUAN DURUMU


Bayern Münih 9


Galatasaray 4


Manchester United 3


Kopenhag 1


GALATASARAY İLE BAYERN MÜNİH 4. KEZ


Bayern Münih ile Galatasaray bugüne kadar resmi maçlarda 3 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde Alman ekibi 2 kez galip ayrılırken, 1 müsabaka da berabere sona erdi. Cimbom, 2 gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 10 gol gördü. İstanbul'da oynanan grubun 3. maçını Bayern Münih 3-1'lik skorla kazandı.


MAURO ICARDI 15 GOL ATTI


Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, bu sezon toplam 18 resmi karşılaşmada forma giydi ve fileleri toplam 15 kez havalandırdı. 30 yaşındaki futbolcu, bu gollerin 10'unu Süper Lig'de, 3'ünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 2'sini de gruplarda attı.

#Bayern Münih
#Galatasaray
#Canlı izle
6 months ago