|

Galatasaray'da De Jong krizi yaşanıyor! Galatasaray haberleri

Galatasaray haberleri: Galatasaray’da De Jong krizi yaşanıyor. Alacakları nedeniyle kulübe rest çeken De Jong, idmana çıkmak istemedi. Restin ardından ise yönetimin ödemeyi gerçekleştirdiği açıklandı.

Yeni Şafak
11:45 - 1/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:47 - 1/04/2017 Cumartesi
Diğer
Galatasaray'da De Jong krizi yaşanıyor
Galatasaray'da De Jong krizi yaşanıyor

Galatasaray’da De Jong krizi baş gösterdi. Alınan kötü sonuçların ardından ücretlerinin ödenmemesi nedeniyle Hollandalı oyuncu idmana çıkmama resti çekti. Yaşanan krizin ardından ise sarı-kırmızılı ekibin ücretini ödediği ifade edildi.

Kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntılar yüzünden Galatasaray'da Nigel de Jong kirizi çıktı.

Sezon başında Amerika'dan transfer edilen Hollandalı orta saha oyuncusunun milli maçlar için lige verilen ara öncesinde maaşını almaması sebebiyle Florya'da büyük bir krize yol açtığı belirtildi.

Habertürk'te yer alan habere göre; yaklaşık 3 hafta önce Florya'da yaşanan hadise şöyle gelişti;

Yönetimin kendisine verdiği ödeme takvimine göre alacağı ücretin banka hesabına yatırılmadığını gören De Jong, Florya'daki idarecilere ücretinin neden ödenmediğini sordu.

"Param yatmıyorsa idmana çıkmıyorum"

Nigel de Jong'a idarecilerin yanıtı, "En kısa sürede yatacak" oldu ancak durum değişmedi. Bir süre daha ücretinin yatmasını bekleyen Hollandalı oyuncu, son olarak "Param yatmıyorsa idmana da çıkmıyorum" restini çekti.

Özbek acil ödeme talimatı verdi

33 yaşındaki yıldızın bu çıkışı sonrasında panik yaşayan idareciler durumu hemen başkan Dursun Özbek'e iletti.

Özbek'in acil ödeme talimatı vermesi sonrası parasını alan De Jong'un isyanına, vatandaşı Sneijder'ın da destek verdiği aktarıldı.
#Galatasaray
#De Jong
#Dursun Özbek
7 yıl önce