|

Galler Kuzey İrlanda maçı özeti ve golü izle - Euro 2016 maç özetleri

Galler Kuzey İrlanda maçı özeti ve golleri izlemek için buraya bakabilirsiniz. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) son 16 turu mücadelesinde bu akşam Galler ile Kuzey İrlanda karşılaştı. Heyecan dolu mücadele Galler'in 1-0'lık galibiyeti ile tamamlandı ve bu sonuç ile çeyrek finale yükselen ikinci takım Galler oldu. İşte maçın geniş özeti ve son gelişmeleri.

Yeni Şafak
21:23 - 25/06/2016 суббота
Güncelleme: 18:53 - 25/06/2016 суббота
Diğer

Galler Kuzey İrlanda maçı özeti ve golleri izlemek için hemen tıkla. Euro 2016 maç özetlerini sizlerle paylaşıyoruz. Fransa'da bu akşam son 16 turu maçında Galler ile Kuzey İrlanda karşılaştı. Mücadelede tek gol Kuzey İrlandalı futbolcu Gareth McAuley'in kendi kalesine attığı golden geldi. 1-0'lık skor ile maçı kazanan Galler, Polonya'dan sonra adını çeyrek finale yazdıran ikinci takım oldu. Bu maçın geniş özetini ve golünü izlemek için burada verdiğimiz bağlantıya tıklayabilirsiniz.



mek için tıkla



Euro 2016 2. Tur maçında Galler, Kuzey İrlanda'yı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.



Parc des Princes'ta oynanan mücadeleyi İngiliz hakem Martin Atkinson yönetti. Mücadele ilk yarı dengeli geçerken, iki takım da gol bulmada başarısız oldu. Zaman zaman birkaç pozisyon bulan takımlar bunları değerlendiremeyince devre golsüz sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarsı ise hızlı başladı. Kuzey İrlanda'nın atak oyununa Galler iyi karşılık verdi. Ardından Galler öne geçmeyi başardı. 75. dakikada Bale'in sol kanattan ortasında ceza sahası içinde Gareth McAuley ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Mücadele Galler'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi ve bu sonuçla Galler çeyrek finale yükseldi.



Bu arada Galler, tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.



Karşılaşmanın istatistikleri şöyle;


Stadyum: Parc des Princes


Hakemler: Martin Atkinson, Michael Mullarkey, Stephen Child (İngiltere)


Teknik Direktör: Chris Coleman


GALLER: Wayne Hennessey, Chris Gunter, Neil Taylor, Ben Davies, James Chester, Ashley Williams, Joe Allen, Aaron Ramsey, Gareth Bale, Joe Ledley (63. dk Jonny Williams), Sam Vokes (55. dk Hal Robson-Kanu)


Teknik Direktör: Michael O'Neill


KUZEY İRLANDA: Michael McGovern, Gareth McAuley (84. dk Josh Magennis), Jonny Evans, Aaron Hughes, Craig Cathcart, Steven Davis, Corry Evans, Stuart Dallas, Oliver Norwood (79. dk Niall McGinn), Jamie Ward (69. dk Conor Washington), Kyle Lafferty


SARI KART: 44. dk Stuart Dallas, 67. dk Steven Davis (Kuzey İrlanda), 58. dk Neil Taylor, 90 4 Aaron Ramsey (Galler)


GOLLER: 75. dk Gareth McAuley (Kendi kalesine)

#Galler
#Euro 2016
#Kuzey İrlanda
#Maç özeti
8 лет назад