|

Gaziantepspor-Galatasaray özeti izle! LİG TV maç özetleri

LİG TV maç özetlerini sizler için hazırladık. Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor Galatasaray ile kendi evinde karşılaştı. Her iki takımın da etkin olduğu maçta 80. dakikada sahneye Sneijder çıktı ve attığı frikik golüyle takımını 2-1 öne geçirdi ve takımına 3 puanı hediye etti. İşte Gaziantepspor Galatasaray LİG TV maç özeti...

Yeni Şafak
09:06 - 15/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:14 - 15/05/2017 Pazartesi
AA
Gaziantepspor Galatasaray maç özeti
Gaziantepspor Galatasaray maç özeti

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaştı. Her iki takımın da rotasyona gittiği maçta Galatasaray 3 puanı almayı bildi. Maçı izleyemeyen veya yeniden izlemek isteyenler ise LİG TV maç özetlerini merak ediyor. İşte Gaziantepspor Galatasaray özeti...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor'a konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, kadroda rotasyona gitti.

Hırvat teknik adam, ligde son oynanan ve 3-1 kaybedilen Kasımpaşa maçının ardından, takımını Gaziantepspor karşısında 4 değişiklikle sahaya sürdü.

Sarı-kırmızılı ekipte, Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Tolga Ciğerci ile sakatlıkları bulunan Lionel Carole ve Yasin Öztekin'in yanı sıra Hakan Balta da Gaziantepspor maçının kadrosuna giremedi. Bu oyuncuların yerine, Semih Kaya, Linnes, Josue ve Sinan Gümüş ilk 11'de şans buldu.

Galatasaray, Gaziantepspor karşısına Muslera, Linnes, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Ahmet Çalık, Bruma, Sinan Gümüş, Sneijder, Selçuk İnan, Josue, Podolski 11'i ile çıktı.

- Tribünler büyük oranda boş kaldı

Gaziantepspor-Galatasaray maçına, ev sahibi ekip taraftarlarının ilgisi düşük oldu.

Galatasaray taraftarları için ayrılan bölüm dolarken, Kalyon Arena'da diğer tribünlerde büyük boşluklar oluştu.

- Gaziantepspor'da 3 değişiklik

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ligde son oynanan ve 6-0 kaybedilen Akhisar Belediyespor maçı kadrosunda 3 değişiklik yaptı.

Alınan ağır yenilgi sonrası teknik direktör Uygun, Angan, Marcinho ve Ben Hatira'yı yedek soyundurup yerlerine Fatau, Orkan Çınar ve Doğanay Kılıç'ı sahaya sürdü.

Gaziantepspor'un Galatasaray karşısındaki 11'inde, Victor, Musa Nizam, Barış Yardımcı, Pedroso, Wallace Reis, Thiam, Doğanay Kılıç, Fatau, Ghilas, Orkan Çınar ve İlhan Parlak yer aldı.

Gaziantepspor - Galatasaray maçının ardından

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray’ın Gaziantepspor’u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından her iki takım teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Ligin 31. haftasında karşılaşan Gaziantepspor - Galatasaray maçını Galatasaray 2-1 kazanarak Gaziantepspor’u ateşe attı. Bursaspor’un kalan 4 maçından bir puan alması halinde kümeye düşecek olan Gaziantepspor’da moraller bozuk. Maçın ardından iki takım teknik direktörü açıklama yaptı.


Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun hakemleri eleştirerek, “Maçı izleyenler keyİf almıştır. Bir çok gol pozisyonu yakaladık, ama maalesef atamadık. Kazanmak için oynadık, Ama olmadı. Hakemi yaptığı hatalardan dolayı tebrik ediyorum. Eleştiriyorum onları. Bu zor süreçlerde oyuncularım elinden geleni yaptı. Bu mücadeleye devam edeceğiz” dedi.


Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, mücadele ettiğimiz acı çektiğimiz bir maçtı özellikle deplasmanda acı çekmeden maçlar kazanılmıyor. Oyuncularım mücadele etti. Gaziantepspor’un yakaladığı pozisyonlar vardı. Ama biz bireysel yetenekle işi bitirdik. Bu maçı bir an önce unutup Osmanlıspor maçına odaklanmamız gerekiyor. Sezonu rakibimiz Fenerbahçe’nin önünde bitirmek istiyoruz. Başkanımız hep bizim yanımızda oldu. Senenin planlamasıyla ilgili çok önceden başlandı. Sinan’ın çok büyük bir potansiyeli var. Antrenman davranışı kaç kere konuştum kendisiyle, pozitif olarak değiştiği için bugün oynattım" diye konuştu.

#Futbol
#Galatasaray
#Gaziantepspor
#Spor Toto Süper Lig
#Maç özeti
7 yıl önce