|

10 bin bekçi alımı ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile EGM'ye 10 bin çarşı ve mahalle bekçisi alımı gerçekleştirilecek. Bekçi alımı yapılacağını duyan adaylar, alımların ne zaman yapılacağını ve başvuru detaylarını merak ediyor. Peki, 10 bin bekçi alımı ne zaman yapılacak? 10 bin bekçi alımının şartları neler? 10 bin bekçi alımı için başvuru şartları ve zamanı belli oldu mu? İşte 10 bin bekçi alımı ile ilgili detaylar...

Yeni Şafak
10:01 - 14/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:14 - 14/11/2018 Çarşamba
Bekçi
Bekçi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğüne 10 bin çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdas edildi. "Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi" Resmi Gazete'de yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatına 10 bin çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdası yapıldı.

Ayrıca kararname ile İçişleri Bakanlığının taşra teşkilatına da çeşitli unvanlarda 36 kadro ihdası gerçekleştirildi. İhdas edilen söz konusu kadrolar arasında kaymakam, yazı işleri müdürü, nüfus müdürü, şef, programcı, bilgisayar işletmeni, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, şoför, hizmetli, kaloriferci ve dağıtıcı unvanları bulunuyor.

İÇİŞLERİ'NE 36 KADRO İHDASI

Ayrıca kararname ile İçişleri Bakanlığının taşra teşkilatına da çeşitli unvanlarda 36 kadro ihdası gerçekleştirildi.

İhdas edilen söz konusu kadrolar arasında kaymakam, yazı işleri müdürü, nüfus müdürü, şef, programcı, bilgisayar işletmeni, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, şoför, hizmetli, kaloriferci ve dağıtıcı unvanları bulunuyor.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU MU?

10 bin bekçi alımı ile ilgili şartlar henüz belli olmadı. 10 bin bekçi alımı ile ilgili tüm duyurular Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi tarafından yapılacak.

#10 bin bekçi alımı
#bekçi alımı şartları
#bekçi alımı tarihleri
#İçişleri Bakanlığı
#bekçi
5 yıl önce