|

15 aylık bebeğini öldüren cani kadının 'pes' dedirten savunması

Adana'da 15 aylık bebeğini döverek öldüren genç kadın, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Kadının ifadesinde, "Kocama kızdım, onun canını yakmak için bebeğimi öldürdüm" dediği öğrenildi. Öte yandan tutuklanan kadın, Mersin'in Tarsus ilçesindeki kadın cezaevine götürüldü.

Yeni Şafak
09:09 - 19/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:17 - 19/11/2018 Pazartesi
IHA
Bebeğini döverek öldüren A.Y. bebeğini neden öldürdün sorusuna da, "Canım istedi, öldürdüm" yanıtını vermişti.
Bebeğini döverek öldüren A.Y. bebeğini neden öldürdün sorusuna da, "Canım istedi, öldürdüm" yanıtını vermişti.

17 Kasım Cumartesi günü merkez Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Aysel Y. (23) iki yıl önce dini nikahla evlendiği İlhami Korkmaz'dan (48) dünyaya gelen 15 aylık kızı Emine Korkmaz'ı döverek öldürmekten gözaltına alındı.

  • Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğine götürülerek sorguya alınan genç kadının cinayeti eşinin eve gelmeyip, kendilerine bakmamasından dolayı psikolojisi bozulduğu için işlediğini söyleyerek, "Kocam benimle ve evle ilgilenmiyordu ona ders vermek, canını acıtmak için bebeğimi öldürdüm. Ancak kendime geldiğimde kendi canım çok yanıyordu" dediği öğrenildi.

Genç kadın, ifadesinin alınmasının ardından ağlayarak gittiği adliyede savcıya da ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine gönderildi.

Tutuklanan Aysel Y., daha sonra Mersin'in Tarsus ilçesindeki kadın cezaevine götürüldü.


#Adana
#Cinayet
5 yıl önce