|

15 Temmuz Şehitleri anılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı kapsamında Beştepe'de düzenlenen programa katıldı. Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Anıtı'na çelenk bıraktı.

13:17 - 15/07/2019 Pazartesi
Güncelleme: 13:24 - 15/07/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı kapsamında düzenlenen törene katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı kapsamında düzenlenen törene katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Abidesi'ne çiçek bıraktı.

Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen program kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde kendisini bekleyen 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gazilerle bir süre sohbet etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gaziler, daha sonra Mehter Takımı'nın seslendirdiği 15 Temmuz Marşı eşliğinde abideye yürüdü.


15 Temmuz Şehitler Abidesi'ne çiçek bırakan Erdoğan, daha sonra şehitler için dua etti.

Cumhurbaşkanı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Millet Camii'nde Hatm-i Şerif merasimine, TBMM Genel Kurulu Özel Gündemli Toplantısı'na katılacak.

Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Emniyet Müdürlüğü Yeni Binası Açılış Töreni'ne iştirak edecek.


HALKA HİTAP EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra İstanbul'a geçecek ve Atatürk Havalimanı'nda halka hitap edecek, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Hafıza 15 Temmuz Müzesi Açılış Töreni'ne katılacak.

#Erdoğan
#15 Temmuz
#15 Temmuz Şehitleri Anma Programı
5 yıl önce