|

2011 Sony Vaio EA Serisi Laptoplar İstanbul Bilişim'de..

00:00 - 18/02/2011 Cuma
Güncelleme: 12:43 - 19/02/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
2011 Sony Vaio EA Serisi Laptoplar İstanbul Bilişi
2011 Sony Vaio EA Serisi Laptoplar İstanbul Bilişi

Sony Vaio EA serisinden olan VPCEA43FX/WI modeli 2011 yılında Türkiye pazarında yerini alırken Sony Singnature Collection serisi ürünlere ağırlık verecek. Signature Collection Sony tarafından sınırlı sayıda üretilen özel tasarımlı ürünlerdir. Sony Vaio Y,Z,S,X,P ve EA serilerinde uyguladığı özel tasarımlı ürünler ile sektörde farklılık yaratmaktadır.


VPCEA43FX Özellikleri

Üretici firma VPCEA43FX'de Intel i3 ailesinden olan 380M (2,53 GHz) işlemci, 4 GB DDR3 Ram ve Windows 7 işletim sistemi ile yüksek bir performans sunmaktadır. Ürünü yüksek bellek kapasitesi isteyen uygulamalarda test ettiğimizde performans açısından başarılı olduğunu söyleyebiliriz.Yeni Nesil Intel 4500MHD ekran kartı ile oyun oynarken akıcı bir görüntü ve grafik programlarında yüksek performans alacaksınız. Ürünün giriş terminallerini incelediğimizde öne çıkan iki özelliği ise HDMI VE e-Sata 'nın olmasıdır. Günümüzde HDMI ; televizyonlarda, uydu alıcılarında, müzik sistemlerinde, PlayStation'larda ve son olarak cep telefonlarında kullanılan FULL HD ses ve görüntü aktarımı yapmaktadır. Performansa önem veren Sony, bu üründe kullanılan e-Sata sayesinde verilerinizi 5 kat daha hızlı aktaracaksınız. Çevreye duyarlı Sony Vaio notebooklar %100 Epat ve Energy Star uyumlu olup 5 saatlik batarya ömrü ile seyahat edenlerin gözdesi haline gelmiştir. Tasarımından da kısaca bahsedecek olursak ; kapağındaki VAIO kabartmalı logosu , kendine özgü tasarımı ve 5 renk seçeneği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ek olarak bluetooth, webcam, 15,6” X-Brite LED ekrana sahip olduğunu bilmenizde fayda var.


En Ucuza Nereden Sahip Olabilirsiniz?

Peki bahsettiğimiz bu özellikteki Sony Vaio notebookları değerli okuyucularımız nerede bulabilir? İstanbul Bilişim mağazalarında ve web sitesinden alabilirsiniz.


ADVERTORIAL


13 yıl önce