|

22 Ocak Pazartesi Sabah Raporu

Sudan'ın Darüsselam bölgesinde yetim öğrenciler, okudukları Kuran-ı Kerim'in ardından Türk askeri için dua etti.Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan pilotları arayan Orgeneral Akar, telsizden "Kahraman pilotlar, alınlarınızdan öpüyorum" sözleriyle kutladı.Afrin’deki PYD/PKK mevzilerinin Türk mühendisler tarafından yapılan T-122 Sakarya Çok Namlulu 122 milimetrelik roketatar füzeleri ile vurulduğunu açıkladı.

Yeni Şafak
09:45 - 22/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:21 - 22/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında İncirlik'ten kalkan jetler operasyona katılıyor.
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında İncirlik'ten kalkan jetler operasyona katılıyor.

Türkiye ve dünya gündeminde akşam ve gece saatlerinde yaşanan önemli gelişmelere dair kısa başlıklar:

Sudanlı yetimlerden Mehmetçiğe dua...

TSK'nın, Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na Sudanlı yetimler dualarıyla destek oldu.

Orgeneral Akar'dan pilotlara ilk mesaj

F-16’lar telsiz konuşması dahi yapmadan hedefleri sessiz operasyonla vurdu. GPS güdümlü 100 ton bomba atıldı. Orgeneral Akar pilotları, telsizden "Kahraman pilotlar, alınlarınızdan öpüyorum" sözleriyle kutladı.

Afrin'i milli füzelerle vuruyorlar

TBMM Sanayi, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Afrin’deki PYD/PKK mevzileri ile hedeflerin Türk mühendisler tarafından yapılan T-122 Sakarya Çok Namlulu 122 milimetrelik roketatar füzeleri ile vurulduğunu açıkladı.

#Sabah Raporu
6 yıl önce