|

2.5 milyona umut olan Erdem yılın doktoru

Haydarpaşa Numune Hastanesi''nden Prof. Dr. Şevki Erdem, ''Yılın Doktoru'' seçildi. Prof. Erdem, ödülünü Müezzinoğlu''ndan aldı

İstihbarat Servisi
00:00 - 17/03/2013 Pazar
Güncelleme: 00:32 - 17/03/2013 Pazar
Yeni Şafak
2.5 milyona umut olan Erdem yılın doktoru
2.5 milyona umut olan Erdem yılın doktoru

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yılın Doktorları ödül töreni İstanbul''da yapıldı. 81 ilden kendi illerinde sağlık çalışmalarına yaptıkları katkıları, fedakarlıkları ve duyarlılıkları dikkate alınarak belirlenen doktorlar arasında yapılan değerlendirmede bu yıl sayıları 2.5 milyonu bulan skolyoz hastalığı konusunda başarılı çalışmalarından dolayı Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Şevki Erdem, ''Yılın Doktoru'' ödülüne layık görüldü. Erdem ödülünü Bakan Müezzinoğlu''ndan aldı.

BÜYÜK İLERLEME VAR

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, törende, ''Böyle bir meslek alanının mensubu olmaktan ne kadar onur duysak azdır. Bu günlere gelmemizde veznedeki kayıt memurundan hekimlerimize kadar herkesin emeği var. Sizlerle aynı mesleği paylaşmaktan onur duyuyorum'' şeklinde konuştu.

Hastaların duası önemli

Prof. Dr. Erdem Türkiye''de iki buçuk milyonun üzerinde skolyozu (omurga eğriliği) olan hasta olduğunu belirterek, ''Biz hastaların dertlerine derman olduk.''' dedi. Yaptıkları işin maddi değerle ölçülemeyecek kadar kıymetli olduğunu ifade eden Erdem, hastalara sevgi şefkat göstermek, onların hayır dualarını almanın çok önemli olduğunu kaydetti.


11 yıl önce