|

4 mevsim hizmet Daikin'in gururu

Daikin, sıcaklığı, havalandırmayı ve nem oranlarını kontrol eden Ururu Sarara Inverter Klima'yı piyasaya sundu. 4 mevsime damga vuran Daikin klima ve nemlendiriciyi biraraya getirdi

Ekonomi Servisi
00:00 - 11/12/2011 الأحد
Güncelleme: 23:23 - 10/12/2011 السبت
Yeni Şafak
4 mevsim hizmet Daikin'in gururu
4 mevsim hizmet Daikin'in gururu

Dünya iklimlendirme sektörünün önemci oyuncularından Daikin, sıcaklığı, havalandırmayı ve nem oranlarını kontrol eden Ururu Sarara Inverter Klima'yı tüketicilerin beğenisine sundu. Yeni Ururu Sarara, dünyada ilk kez 1 sistemde 4 farklı hava temizleme tekniğini bir araya getiriyor. Daikin Ururu Sarara, ısıtma ve soğutma özelliğiyle her mevsim için ideal çözüm oluyor. Sadece Daikin'de bulunan özel tasarım Flash Streamer ünitesi ile Ururu Sarara havayı temizliyor, formaldehit, virüs ve mantar kalıntılarını gideriyor.

'HAVALI' BİR PROGRAM

Soğutma, ısıtma, nemlendirme, nem alma, temizleme ve havalandırma özellikleriyle mekânlardaki hava kalitesini artıran Ururu Sarara, evdeki sıcaklığın tek bir sistem kullanılarak istenildiği gibi ayarlanmasına olanak veriyor. - 20 derecede ısıtma, -10 derecede soğutma özelliği bulunan Daikin Ururu Sarara, diğer klimalara göre çok daha sessiz çalışma özelliğine sahip. Ururu Sarara'nın havayı neredeyse duyulmayacak şekilde üfleyen iç ünitesi ses değerlerinin en düşük birimlerinden olan 23 dBA vedBA seviyelerinde.




٪d سنوات قبل