|

425 bin öğretmen aşı randevusuna dahil edildi

Öğretmenlerin aşılanmasıyla ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Şu ana kadar 425 bin 430 çalışma arkadaşımız aşı randevusuna dahil edilmiştir. Sağlık Bakanlığı, aşı tedarik süreciyle bağlantılı olarak tüm öğretmenlerimiz, psikolojik danışmanlarımız, okul yöneticilerimiz ve okul çalışanlarımız için planlama yapmaktadır" dedi.

10:05 - 14/04/2021 Çarşamba
Güncelleme: 10:34 - 14/04/2021 Çarşamba
AA
Millî Eğitim Bakan Ziya Selçuk'un, geçtiğimiz şubat Çorum'da öğretmenlerle koronavirüs aşısı olmasıyla öğretmenlerin aşılaması başlamıştı.
Millî Eğitim Bakan Ziya Selçuk'un, geçtiğimiz şubat Çorum'da öğretmenlerle koronavirüs aşısı olmasıyla öğretmenlerin aşılaması başlamıştı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmen ve okul çalışanlarına yönelik aşı uygulamasıyla ilgili açıklama yaptı.

"Sistem tanımlamalarıyla birlikte randevu alabilirler"

Öğretmenler ve okul çalışanları için öncelikli Kovid-19 aşı uygulamasının devam ettiğini söyleyen Selçuk,
"İlkokul ve okul öncesi kurumlarımızda bulunan öğretmenlerimiz, psikolojik danışmanlarımız, okul yöneticilerimiz ve okul çalışanlarımız sistem tanımlamalarıyla birlikte aşı için randevu alabilirler"
dedi.

425 bin kişinin ismi sisteme girildi

"Şu ana kadar 425 bin 430 çalışma arkadaşımız aşı randevusuna dahil edilmiştir" diyen Bakan Selçuk, "
Sağlık Bakanlığı, aşı tedarik süreciyle bağlantılı olarak tüm öğretmenlerimiz, psikolojik danışmanlarımız, okul yöneticilerimiz ve okul çalışanlarımız için planlama yapmaktadır.
Aşı planlaması doğrultusunda e-nabız sistemi ve Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nden durumunuzu takip edip randevularınızı oluşturabilirsiniz" şeklinde konuştu.
#meb
#aşı
#öğretmen
#sistem
#randevu
3 yıl önce