|

5 boynuzlu koça büyük ilgi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir besici, müşteri bekleyen kurbanlıklar arasında dikkati çeken 5 boynuzlu koçu, yüksek fiyatla alıcı bulmasına rağmen satmıyor. Besici Ali Gelebek, koçu 1,5 yaşında olmasına rağmen kesmeye ve kurbanlık olarak satmaya kıyamadığını belirterek, müşteri çıkarsa hayvanı damızlık olarak satabileceğini belirtti.

Yeni Şafak
17:17 - 18/08/2018 Cumartesi
Güncelleme: 17:23 - 18/08/2018 Cumartesi
AA
Gaziantep'te 5 boynuzlu koç dü. üyor
Gaziantep'te 5 boynuzlu koç dü. üyor

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir besici, yetiştirdiği kurbanlıklar arasında dikkati çeken 5 boynuzlu koçu, yüksek fiyatla alıcı bulmasına rağmen satmıyor.

İlçeye bağlı Hanağzı Mahallesi'nde 40 yıldır besicilik yapan Ali Gelebek'in yetiştirdiği küçükbaş hayvanlar arasında bulunan 80 kiloluk 5 boynuzlu koç, ilgi görüyor.

Satmaya kıyamıyor

Gelebek gazetecilere yaptığı açıklamada, başının sağ tarafında 2, sol tarafta ise 3 boynuz bulunan koçu, Gaziantep'ten 6 aylıkken 50 küçükbaş hayvanla birlikte satın aldığını belirtti.


Koçu 1,5 yaşında olmasına rağmen kesmeye ve kurbanlık olarak satmaya kıyamadığını ifade eden Gelebek, müşteri çıkarsa hayvanı damızlık olarak satabileceğini kaydetti.

Gelebek, 5 boynuzlu koçu kurbanlık olarak satın almak için 2 bin 500 lira teklif eden Mehmet Keyifli'nin isteğini de geri çevirdi.

#5 boynuzlu koç
#İslahiye
6 yıl önce