|

5 kişilik aile tek tabutta

Kastamonu’da vahşice öldürüldükten sonra evleriyle birlikte yakılan 5 kişilik Çataloğlu ailesinin tek tabutta taşınan cenazeleri, bir kutu içinde bebek mezarına defnedildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 00:22 - 10/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Aynı mezara defnettiler.
Aynı mezara defnettiler.

Kastamonu'da hayvan hırsızları tarafından yakılan evlerinde ceset parçalarına ulaşılan 5 kişilik Çataloğlu ailesi, tek tabut içinde toprağa verildi.

Bürme köyü Kuzören Mahallesi'nde Fazıl Çataloğlu ile akrabası Ahmet Çataloğlu'na ait evlerin 29 Kasım 2017'de yanmasının ardından, Fazıl Çataloğlu (63) ile eşi Sebahat (62), oğlu Emin (35), gelini Şengül (32) ve 12 yaşındaki torunu Serdar Çataloğlu'ndan bir daha haber alınamadı.


KALINTILAR ENKAZDA

Evin enkazında günlerce süren aramalarda, Serdar Çataloğlu'na ait ceset parçası, Sebahat Çataloğlu'na ait protez kalıntıları ile Fazıl Çataloğlu'na ait implant diş parçaları bulundu. Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen Erhan K. ve Ersan K. kardeşler ile Ali Ş. tutuklanırken, zanlıların aileye ait büyükbaş hayvanların bir kısmını çalarak sattıkları iddia edildi.


OTOPSİ 5,5 AY SÜRDÜ

Vahşice katledilen aileye aid olduğu belirlenen ceset parçaları incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 5,5 ay süren incelemenin ardından ailenin yakınlarına teslim edilen ceset parçaları, dün sabah morgdan tek tabut içinde alınarak Nasrullah Camii'ne götürüldü. Burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından tek tabutta taşınan naaş parçaları, Ahmet Dede Mezarlığı'nda açılan küçük bir bebek mezarına ahşaptan yapılan kutu içinde defnedildi.


Aynı mezara defnettiler

Hayvan hırsızları tarafından hunharca katledilen Fazıl Çataloğlu, eşi Sebahat, oğlu Emin, gelini Şengül ve torunu Serdar Çataloğlu'nun ceset kalıntıları, ahşap bir kutuya sığdı. Ayrı ayrı kılınan cenaze namazlarının ardından naaş parçaları, Ahmet Dede Mezarlığı'na götürüldü. Bir kutuya koyulan ceset parçaları, bebek mezarı büyüklüğünde kazılan tek mezara, yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

#Kastamonu
#Aile
#Katliam
6 yıl önce