|

500 bin gence ‘Kampüse Hoşgeldin’ dedik

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca hazırlanan ve 2016'da hayata geçen "Kampüse Hoşgeldin" projesi ile 81 ilde üniversiteye başlayan yaklaşık 500 bin öğrenciye, okuyacakları üniversiteye ve yaşayacakları şehre adaptasyon, barınma ve burs imkanları hakkında rehberlik hizmeti verildi.

Haber Merkezi
04:00 - 10/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 03:23 - 10/11/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
"Kampüse Hoşgeldin" projesi ile üniversiteye yeni başlayan öğrenciler karşılandı.
"Kampüse Hoşgeldin" projesi ile üniversiteye yeni başlayan öğrenciler karşılandı.

Projeyle ilgili bilgi veren AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, "Kampüse Hoşgeldin" projesi ile üniversiteye yeni başlayan öğrencileri karşılayarak, olası sıkıntılarına yönelik çözüm ürettiklerini söyledi. "Kampüse Hoşgeldin projemizle şu an itibarıyla 500 bin gence temas ettik, 125 bin genç kardeşimiz de 'Bu platformun bir parçası olmak ve yapacağınız etkinliklere, üniversitede yapılacak çalışmalara katılmak istiyorum' diyerek çalışmalarımıza dahil oldu" ifadelerini kullanan Büyükgümüş, söz konusu gençlerin derslerine yardımcı olmak ve kendilerini geliştirmeleri için yapması gerekenlere ilişkin rehberlik çalışması başlatacaklarını bildirdi.


VİDEO HAZIRLANDI

Öte yandan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca, "Kampüse Hoş Geldin" projesinin tanıtımı için yeni bir video da hazırlandı. Esprili bir dille hazırlanan yeni tanıtım videosunda, bu kez, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak gibi isimler yer aldı.

#Üniversite
#Öğrenci
#Ahmet Büyükgümüş
5 yıl önce