|

6 ile şiddetli yağış uyarısı

Meteorolojiden son hava durumu değerlendirmelerini açıkladı. Yapılan son hava durumu tahminlerinde Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Kocaeli, Yalova ve Sakarya için gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Yeni Şafak
14:00 - 13/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:44 - 13/09/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
Meteoroloji yapılan son
hava durumu
tahminlerini açıkladı.
Bursa, Kocaeli, Yalova, Sakarya
ve
Balıkesir
'in kuzey ilçeleri ile
Çanakkale
'nin doğu ilçelerine şiddetli yağış uyarısı yapıldı.

Balıkesir ve Çanakkale

Bugün öğle saatlerinden itibaren Balıkesir’in kuzey ilçeleri ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (50-100 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.


Kocaeli ve Yalova

Bugün öğle saatlerinden itibaren Kocaeli ve Yalova'da yerel olarak görülmesi beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, akşam saatlerinden sonra etkisini arttıracağı ve yarın öğle saatlerine kadar çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.


Bursa

Bugün öğle saatlerinden sonra Bursa'da görüleceği tahmin edilen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların da, yarın öğle saatlerine kadar kuvvetli (21-50 kg/m2), kuzey ve batı ilçelerinde yer yer şiddetli (50-100 kg/m2) olması bekleniyor.

Sakarya

Yarın sabah saatlerinden itibaren Sakarya'da çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (50-100 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca vatandaşlar, sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı da uyarıldı.


#Bursa
#Yalova
#Balıkesir
6 yıl önce