|

Adil Öksüz'den CHP'li Tezcan'a suç duyurusu

Manisalı mağdur Adil Öksüz, Salihli Cumhuriyet Savcılığı'nda CHP'li Tezcan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yeni Şafak
12:44 - 28/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:48 - 28/08/2017 Pazartesi
IHA
CHP'nin mağdur ettiği Adil Öksüz, kimlik ve iş bilgilerini paylaştı.
CHP'nin mağdur ettiği Adil Öksüz, kimlik ve iş bilgilerini paylaştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri İmamı' firari Adil Öksüz'ün, Ankara, İstanbul, Elazığ ve İzmir arasında uçakla rahatça dolaştığı iddiası Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan ve isim benzerliği bulunan Adil Öksüz isimli vatandaşı zor durumda bıraktı.

Sebze-meyve halinde toptancılık yapan 4 çocuk babası 40 yaşındaki Adil Öksüz bugün Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek CHP'li Tezcan hakkında suç duyurusunda bulundu.


"Nice Adil Öksüzler var"

Öksüz'ün açıklamaları şöyle:

"Ben Türkiye vatandaşıyım. Vatanıma, bayrağıma bağlı bir insanım. Yeri geldiği zaman tankın altına da yatmayı biliyoruz. FETÖ'nün şerefsizi gibi bu ülkede vatan hainliği yapıp da kaçıp gitmiyoruz. Bu ülkemize sahip çıkıyoruz. Nice Adil Öksüzler var. Nice babayiğitler var.

Savcılarımız, emniyet görevlilerimiz görevlerini en iyi şekilde yapıyorlar. Çünkü seyahatlerimde bana hiçbir sorun çıkarmıyorlar. Bu nüfus cüzdanıyla bana sıkıntı çıkarırlarsa o zaman bana görevlerini yapmıyorlar diyeceğim ama bu cüzdanla rahatlıkla Türkiye'nin her yerine seyahat yapabiliyorum. "

#Adil Öksüz
#CHP
#Bülent Tezcan
7 yıl önce