|

AK Parti BiP’e geçti

AK Parti, WhatsApp’ın yeni sözleşme dayatması nedeniyle ‘Sanal Genel Merkez Projesi’ni BİP üzerinden hayata geçirdi. BİP uygulamasıyla AK Parti teşkilatları ve üyeler parti çalışmalarından anında haberdar olurken, parti üyeleri görüş ve önerilerini bağlı bulundukları teşkilat yönetimine hızlı bir şekilde ulaştırabilecek.

Osman Özgan
00:00 - 17/01/2021 Pazar
Güncelleme: 04:13 - 17/01/2021 Pazar
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv
AK Parti, WhatsApp’ın yeni sözleşme dayatması ve yaşanan pandemi nedeniyle Sanal Genel Merkez Projesini hızlandırarak BİP uygulaması üzerinden hayata geçirdi.
31 Mart yerel seçimleri öncesinde gündeme gelen çalışma, çoğu kullanıcının farklı uygulamaları kullanması nedeni ile tam anlamıyla sağlanamamıştı.
  • WhatsApp’ın gizlilik sözleşmesi sonrasında kullanıcıların yerli uygulama olan BİP’i kullanmaya başlamasıyla birlikte proje yeniden gündeme geldi.
    AK Parti’nin Meclis grubu ve teşkilat yönetimleri başta olmak üzere parti üyelerine BİP’e geçmesi tavsiye edildi.
    BİP uygulaması üzerinden kurulan yeni gruplar ile parti çalışmalarıyla ilgili haberleşmeler BİP uygulamasından yapılamaya başladı.
BİP uygulamasıyla AK Parti teşkilatları ve üyeler parti çalışmalarından anında haberdar olurken, parti üyeleri görüş ve önerilerini bağlı bulundukları teşkilat yönetimine hızlı bir şekilde ulaştırabilecek.
Bu sayede pandemi sürecinde üyeler ve teşkilat arasındaki bağlantı da bu şekilde canlı tutulmuş olacak.
#BİP
#AK Parti
3 yıl önce