|

AK Parti heyeti Azerbaycan'da

Azerbaycan'da temaslarda bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'ın Karabağ zaferinin sadece işgal edilmiş toprakların kurtarılmasını sağlamadığını aynı zamanda güçlü olanın değil, arkasını bir yerlere dayayanın değil haklı olanın kazanacağını bütün dünyaya gösterdiğini söyledi.

10:43 - 28/07/2021 Çarşamba
Güncelleme: 12:25 - 28/07/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Numan Kurtulmuş
Numan Kurtulmuş

Azerbaycan'ın Gence kentinde "Şuşa Beyannamesi: Milli Manevi Değerlerimize Bağlılık ve Gelecek İşbirliği İçin Yeni Fırsatlar" başlıklı konferans düzenlendi.


Konferansa, Kurtulmuş başkanlığındaki AK Parti heyeti, Yeni Azerbaycan Partisi (YAP) Genel Başkanvekili Tahir Budagov, Gence Valisi Niyazi Bayramov, Azerbaycanlı milletvekilleri, akademisyenler ve davetliler katıldı.

"HAKLININ KAZANACAĞINI DÜNYAYA GÖSTERDİ"

Kurtulmuş, yaptığı konuşmada
"Karabağ zaferi, sadece işgal edilmiş toprakların kurtarılmasını sağlamadı aynı zamanda güçlü olanın değil, arkasını bir yerlere dayayanın değil haklı olanın kazanacağını bütün dünyaya gösterdi. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türkiye Azerbaycan'ın yanında durdu ve Azerbaycan destansı bir zafer kazandı. Şimdi bunun daha da ileri götürülmesi ve zaferden sonraki gelişmelerin çok daha güçlü ve kalıcı hale getirilmesi lazım. Karabağ zaferiyle elde edilen sonuçlardan biri de dünyanın iki yüzlülüğü ve çifte standartlılığın ortaya çıkartılmasıdır"
dedi.
#ak parti
#numan kurtulmuş
#azerbaycan
#gence
#yeni azerbaycan partisi
3 yıl önce