|

AK Partili Yenişehirlioğlu LGBT tehlikesine dikkat çekti: Propagandaları yasaklanmalı

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, LGBT dayatmasına vurgu yaparak, 'Ben LGBT konusunun giderek ciddi bir mahalle baskısına dönüştüğünü görenlerdenim. Bu durumun giderek normalleştiriliyor olmasını asla kabul edemeyiz. LGBT'nin propagandasının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

11:37 - 4/09/2023 Pazartesi
Güncelleme: 11:43 - 4/09/2023 Pazartesi
Diğer
AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu LGBT dayatmasına karşı çıkarak bu yöndeki propagandaların yasaklanması gerektiğini söyledi.
AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu LGBT dayatmasına karşı çıkarak bu yöndeki propagandaların yasaklanması gerektiğini söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 24 TV'de yayınlanan Arafta Sorular programında Esra Elönü'nün sorularını yanıtladı.


LGBT dayatmasına dikkat çeken Yenişehirlioğlu, bu konuda mahalle baskısı oluşturulduğunu ve LGBT propagandasının yasaklanması gerektiğini ifade etti.



'LGBT propagandasının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum'


LGBT propagandasının yasaklanması amacıyla 17 Eylül'de Saraçhane'de yapılacak Büyük Aile Buluşması'na vatandaşları davet eden Yenişehirlioğlu,
"LGBT propagandasının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Bunun dünyada örnekleri var. Rusya'da var, Macaristan'da var pek çok ülkede var. Çünkü kendi nesillerine, kendi evlatlarına bu küresel organizasyonun nasıl musallat olduğunu gördüler. Bu tehlikenin farkına vardılar ve önlemler almaya başladılar."
dedi.

'Ne kadar ses çıkarırsak o kadar faydalı'

Meclis'in yeni döneminde ilk gündeme gelecek konulardan birinin ailenin korunmasına yönelik yasal düzenlemenin olduğunu belirten Yenişehirlioğlu,
"LGBT propagandasının yasaklanması konusunda gayretli çalışmaların yapılması gerekir. Özendirilmemeli. Çünkü bunun normal olduğunu konuşmaya başladığımız andan itibaren kendi neslinizi kaybetmeye başlıyorsunuz. Daha çocuk yaşta bilinci oluşmadan çocukları bir araç olarak kullanıyorsanız orada tehlike çanları başlıyor demektir. Bunun karşısında ciddi bir duruş sergilememiz gerekiyor. Onların bizlere yaptığı mahalle baskısını kendi milli hassasiyetlerimiz ve ailenin önemine dair bu gayretli çalışmayı yüksek sesle seslendirmemiz gerekiyor. Ne kadar ses çıkarırsak o kadar faydalıdır. Korkarak, gizlenerek bu hadiselere bir fayda sağlayacağını düşünenlerden değilim. "
ifadelerini kullandı.





#Bahadır Yenişehirlioğlu
#LGBT
#AK Parti
8 ay önce