|

AK Parti'nin Burdur adayı Deniz Kurt oldu

AK Parti'nin Burdur Belediye Başkan Adayı, Burdur Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Deniz Kurt oldu.

Yeni Şafak
22:07 - 24/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 22:14 - 24/11/2018 Cumartesi
AA
Deniz Kurt
Deniz Kurt
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda, AK Parti'nin Burdur Belediye Başkan adayının Burdur Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı
Deniz Kurt
olduğunu açıkladı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada, Deniz Kurt'un AK Parti'nin teşkilatlarından gelen bir isim olduğunu, uzun yıllar teşkilatta başkan yardımcılığı görevini yürüttüğünü söyledi.

  • Deniz Kurt'un aday gösterilmesinin, teşkilatında ve kendisinde büyük bir sevinç yarattığını ifade eden Mengi, "
    Siyasete yabancı olmayan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev alan, halkla ilişkileri iyi, insanımızın gönlüne dokunan mütevazı bir arkadaşımız.
    " dedi.

Mengi, Deniz Kurt'un güçlü bir aday olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik de "
Genç bir kardeşimiz iş hayatından, tüccarlıktan gelen bir kardeşimiz. Yöneticiliği ve idareciliği bilen bir insan. Burdur için faydalı olacağını düşünüyoruz.
" dedi.

Deniz Kurt kimdir?

  • Deniz Kurt, 1978'de Isparta'da doğdu. Ege Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu olan Kurt, 2012 yılında AK Parti Burdur İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Kurt Depo Liman Hizmetleri Yönetim Kurulu Üyesi Kurt, Burdur Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanlığı görevini yürütmektedir.
#​AK Parti
#Burdur
#Deniz Kurt
5 yıl önce