|

AK Parti'nin Isparta adayı Başdeğirmen'den öğrencilere ikram

AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde (ISUBÜ) final sınavlarına giden ve sınavdan çıkan öğrencilere kahve ikramında bulundu.

Yeni Şafak
04:00 - 3/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 05:04 - 3/01/2019 Perşembe
IHA
AK Parti Isparta Belediye Başkanı adayı Şükrü Başdeğirmen üniversiteye kurdurduğu kahve standında öğrencilere ücretsiz kahve ikram etti.
AK Parti Isparta Belediye Başkanı adayı Şükrü Başdeğirmen üniversiteye kurdurduğu kahve standında öğrencilere ücretsiz kahve ikram etti.

AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile SDÜ ve ISUBÜ’de final sınavlarına giden ve sınavdan çıkan öğrencilere kahve ikramında bulundu. Kahvenin stres azaltıcı özelliğiyle sınav kaygısı ve endişeyi azalttığı için böyle bir uygulama yaptıkları belirtilen Şükrü Başdeğirmen, öğrenciler tarafından büyük takdir topladı.


Sınav öncesi ve sonrasında başkan adayının kendi elleriyle ikram ettiği kahveleri tadan üniversiteliler, yapılan uygulama dolayısıyla teşekkür ettiler.


Öte yandan kendisine Twitter hesabından ulaşarak, "Aç ayı oynamaz #benbaskanolsam , büte kalmamaları için son gün çalışan bu öğrencilere yemek ısmarlardım" diyerek kendisi etiketleyen gençlerin çağrısını karşılıksız bırakmayan Başdeğirmen,"
Arkadaşlar DM’den iletişim bilgilerinizi bekliyorum :) kızım yolda geliyor
" şeklinde cevap verdi.
#Şükrü Başdeğirmen
#Isparta
#AK Parti
5 yıl önce