|

AK Parti'nin sloganı: AK ELLER, AK İLLER

AK Parti, yerel seçimde "Ak Eller, Ak İller" sloganını kullanacak. Partinin 3 Kasım kampanyasını da yürüten reklamcı Erol Olçak, bu kampanya için 4 haftalık dizi reklam filmleri hazırlandı.

Yeni Şafak
01:00 - 14/01/2004 Çarşamba
Güncelleme: 10:57 - 9/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

AK Parti 28 Mart yerel seçimlerinde "Ak Eller, Ak İller" sloganını kullanacak. Reklamcı Erol Olçak tarafından yürütülecek olan seçim kampanyasında 4 haftalık reklam filmleri hazırlanırken, her hafta birbirinin bağlantısı olan reklam filmleri yayınlanacak.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında 28 Mart seçimleri ile ilgili reklam kampanyası masaya yatırıldı. Erol Olçak'ın başında bulunduğu akademisyenler grubu tarafından AK Parti için 4 haftalık bir reklam kampanyası hazırlandı.

Dizi film gibi reklam

Televizyonlarda yayınlanacak reklam filminin birbirinin devamı niteliğinde bir reklam filmi olarak hazırlandığı öğrenildi. Cola-Turka, Turkcell reklamında olduğu gibi her hafta farklı reklam filmleri vizyona konulacak ve izleyicilerde bir sonraki reklam için merak oluşturulacak. AK Parti seçimlerde ana slogan olarak "Ak Eller Ak İller" sloganını kullanacak. Kampanyada, 3 Kasım seçimlerinde kullanılanan "Herşey Türkiye İçin" sloganı da kullanılacak.

Kampanyada il, ilçe ve beldeler bazında olmak üzere iki reklam kampanyası yürütülecek. Büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan adayları Tayyip Erdoğan'ın arkasında objektiflerin karşısına geçerek afişlerde yer alacak.

  • BİLAL ÇETİN


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    20 yıl önce