|

Akdeniz Belediyesi’nden görkemli açılış

Akdeniz Belediyesi tarafından yapılan 34 adet sosyal, kültürel ve sportif tesisin açılışı görkemli bir şölene dönüştü. Akdeniz Belediye Başkanvekili Muhittin Pamuk, “Yatırımlara 40 milyon TL harcadık. Önümüzdeki dönemde 20 milyon daha harcamayı planlıyoruz” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 17/06/2018 Pazar
Güncelleme: 03:30 - 17/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
Akdeniz Belediyesi'nde 34 adet sosyal, kültürel ve sportif tesis açıldı
Akdeniz Belediyesi'nde 34 adet sosyal, kültürel ve sportif tesis açıldı

Akdeniz Belediyesi tarafından yapılan 11 yeni mahalle için taziye evi, 14 yeni park, 2 futbol ve 5 basketbol sahası ile 1 tenis kortundan oluşan 8 yeni spor tesisi ile Güneş Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nın toplu açılış töreni düzenlendi.

Özgürlük Mahallesi Çok Amaçlı Mahalle Evi önünde gerçekleşen törene, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Belediye Başkanvekili Muhittin Pamuk’un yanı sıra, siyasi parti ve sivil toplum meslek örgütü temsilcileri, belediye yetkilileri, muhtarlar ve Özgürlük Mahallesi sakinleri katıldı.

‘SÖZÜMÜZÜ TUTTUK’

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Akdeniz ilçesinde Doğu ve Güneydoğu’dan göç edip yerleşen binlerce insanın yaşadığını, yakın geçmişte söz verdikleri hizmetlerin tamamını yerine getirdiklerini belirtti.

VALİ SU: AKDENİZ HİZMET GÖRDÜ

Mersin Valisi Ali İhsan Su da konuşmasında, kentin her yanında, gerek altyapı, gerekse üstyapı alanında çok çeşitli hizmetlerin hızla devam ettiğinin altını çizerek, “Her gün hizmet halkasına yeni halkalar ekliyoruz. İşte bugün de Akdeniz Belediyemizin yaptığı hizmetlerin toplu açılışında bir aradayız. Gerçekten Belediye Başkan Vekilimiz Muhitin Pamuk kardeşimiz, canla başla, gayretle çalışarak bu zamana kadar yapılmayan birçok hizmeti büyük bir özveriyle bir bir yerine getirdi” dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Lütfi Elvan, Milletvekili Hacı Özkan, Vali Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Muhittin Pamuk ve protokol üyeleri, tesislerin açılışını gerçekleştirdi.

#Mersin
6 yıl önce