|

Akdeniz TV'deki cinayetin zanlısı tutuklandı

Akdeniz TV'deki muhasebeci genç kadını tabancayla vurarak öldüren, 3 çalışanı da yaralayan özel güvenlik görevlisi Fikret D. tutuklandı

Aa
00:00 - 24/07/2010 Cumartesi
Güncelleme: 20:45 - 24/07/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Akdeniz TV'deki cinayetin zanlısı tutuklandı
Akdeniz TV'deki cinayetin zanlısı tutuklandı

Merkezi Antalya'da bulunan ve uydudan yayın yapan Akdeniz TV'de, dün tabancayla muhasebeci Simhan Dernek'i öldüren, 3 çalışanı da yaralayan kanalın güvenlik görevlisi Fikret D. tutuklandı.

Akdeniz TV'nin muhasebe servisinde önceki gün kaybolan 50 TL ile ilgili görüntü kayıtlarının incelenmesi sırasında çıkan tartışmada, kanalın muhasebe görevlisi Simhan Dernek'i tabancayla vurarak öldüren, bilgi işlem sorumlusu Hüseyin Yıldırım, montaj görevlisi Serdar Bayrambey ve şirketin güvenlik amiri Selahattin Bayrambey'i yaralayan 66 yaşındaki güvenlik görevlisi Fikret D, polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Poliste susma hakkını kullanarak ifade vermediği öğrenilen Fikret D, nöbetçi mahkemece, 'Kasten öldürme ve kasten yaralama' suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zanlının savcılık ifadesinde ise yaşanan tartışmada, kaybolan paraya yönelik kendisinin suçlandığını, ancak söz konusu parayı almadığını öne sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, ilk evliliğinden 12 yaşında çocuğu bulunan muhasebeci Simhan Dernek'in cesedine Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi yapıldı. Genç kadının, Fikret D. tarafından kafasına sıkılan tek kurşunla öldürüldüğü belirlendi. Dernek'in cenazesinin yurt dışındaki yakınlarının beklenmesi nedeniyle yarın Antalya'da toprağa verileceği bildirildi.

Bu arada özel hastanelerde tedavileri süren yaralılardan Serdar Bayrambey'in hayati tehlikesinin devam ettiği, Hüseyin Yıldırım ile Selahattin Bayrambey'in ise durumlarının iyi olduğu bildirildi.


14 yıl önce