|

Akıl almaz yöntem: Deodorant kutusunun içerisinde patlayıcı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde dün yapılan operasyonda saldırı hazırlığındayken yakalanan 3 PKK'lıyla birlikte silah, mühimmat ve plastik patlayıcı ele geçirilmişti. İncelemeler sonucunda plastik patlayıcının deodrant kutusuna yerleştirildiği ortaya çıktı.

Yeni Şafak
10:28 - 3/11/2018 السبت
Güncelleme: 10:40 - 3/11/2018 السبت
DHA
Yakalanan PKK'lıların üzerinden çıkan Roll on deodorant kutusu içerisine yerleştirilmiş plastik patlayıcı.
Yakalanan PKK'lıların üzerinden çıkan Roll on deodorant kutusu içerisine yerleştirilmiş plastik patlayıcı.
Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından dün Diyarbakır başta olmak üzere metropol kentlerde eylem yapmak üzereyken yakalanan 3 PKK'lıyla birlikte silah, mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi.
Plastik patlayıcının deodrant kutusuna yerleştirildiği ortaya çıktı.

Dicle ilçesinde jandarma ekiplerinin 1 Kasım tarihinde düzenlediği çalışma ile yakalanan 3 terörist ile ilgili Diyarbakır Valiliği'nce yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda adli işlemlere başlanılmış olup, delil niteliğine haiz olan silah, mühimmat ve diğer malzemeler muhafaza altına alınmış, 4 adet el bombası ve 1 adet plastik patlayıcı, patlayıcı madde imha timi marifetiyle emniyetli şekilde imha edilmiştir. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve teröristle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.

#Diyarbakır
#Deodorant
#PKK
#terörist
#patlayıcı
٪d سنوات قبل