|

"Akil insanlar maaş almıyor"

Akil İnsanlar İçanadolu Bölgesi Üyesi Celalettin Can, Hatay'da çalışmaları hakkında bilgi verdi. Can, Akil insanların maaş almadığını vurguladı.

Cihan
00:00 - 10/05/2013 Cuma
Güncelleme: 18:23 - 10/05/2013 Cuma
Yeni Şafak
"Akil insanlar maaş almıyor"
"Akil insanlar maaş almıyor"

Akil İnsanlar heyetlerinde bulunan 19 kişinin BDP'nin hükümete önerdiği kişiler olduğunu savunan Can, ''Zannedildiği gibi maaşlı değil Akil İnsanlar. İşsizlikten dolayı bu işi seçmiş işsiz güçsüz insanlar değil bu Akil İnsanlar. Ama işini gücünü bir süre ertelediler. Karşılıksız bir şekilde bu işi yürütmeye çalışıyorlar.'' dedi. Celalettin Can, barış sürecinin MİT Müsteşarı Hakan Fidan öncülüğünde devam ettirildiğini sözlerine ekledi.

Bu arada Mustafa Kemal Üniversitesi'nde, dün akşam saatlerinde, bugün yapılacak olan panelin bildirileri dağıtıldı. Dağıtım sırasında karşıt grup öğrenciler arasında arbede çıktı, 4 öğrenci yaralandı. Bu gelişme üzerine panelin yeri değiştirildi. Dernek binasında gerçekleştirilmesi planlanan panel, güvenlik gerekçesiyle Serinyol Kültür Merkezi'ne alındı. Paneli izlemek üzere kültür merkezine gelen hükümet konseri bir süre salona alınmadı

11 yıl önce