|

Akıllı şehirden akıllı tabelalar

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından otoparklar hakkında yönlendirme ve bilgilendirme hizmeti veren ‘Akıllı Tabelalar’ şehrin 11 noktasına yerleştirildi. Tabelaları sayesinde sürücüler parklardaki doluluk bilgisini takip etme imkânına kavuştu.

Yeni Şafak
04:00 - 2/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 04:21 - 2/03/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Akıllı Tabela Uygulmaası
Akıllı Tabela Uygulmaası

Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik projelerine Akıllı Tabelaları da ekledi. Akıllı ulaşım sisteminin kent içi uygulamaları kapsamında birçok projenin bünyelerindeki ARGE Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğini ifade eden Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, ulaşımın bir parçası olan otopark hizmetlerine yenilikçi çözümler sunarak vatandaşların otoparklara kolay ve hızlı ulaşmasını amaçladıklarını söyledi.

USULSÜZ PARK OLMAYACAK

  • Otoparkların daha kolay ve yaygın kullanılmasını sağlamak için Ulaşım A.Ş. tarafından Değişken Mesaj Sistemi tabelalarının geliştirilerek şehrin birçok bölgesine yerleştirildiğini dile getiren Gündoğdu, “Bu sayede yol kenarlarına usulsüz park etmelerin önüne geçeceğiz. Diğer yandan da vatandaşlarımıza katlı otoparkların doluluk oranları ile en yakın boş otoparkın bilgisini sunmuş olacağız” dedi. Kayseri Ulaşım A.Ş. tarafından geliştirilen akıllı tabelalar, cadde ve kavşakların yanı sıra açık otoparkların girişlerinde de bulunuyor.
#Kayseri
#ARGE
#Feyzullah Gündoğdu
5 yıl önce
default-profile-img