|

Aksaray'da alkollü sürücü polise zor anlar yaşattı: Önce küfredip sonra 'Ayıp ediyorsunuz' dedi

Aksaray'da polis ekiplerinin kontrolünde alkollü olduğu tespit edilen ehliyetsiz sürücü, kendisine cezai işlem uygulanması nedeniyle küfür etti. Kontroller için hastaneye götürülen zanlı, "Ayıp ediyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

21:02 - 8/12/2021 Çarşamba
Güncelleme: 23:00 - 8/12/2021 Çarşamba
IHA
Aksaray'da alkollü sürücü polise zor anlar yaşattı
Aksaray'da alkollü sürücü polise zor anlar yaşattı

Kent merkezinde rutin devriye atan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şüphe üzerine bir otomobile dur ihtarında bulundu. Durdurulan araç sürücüsü Mahsuni U.’nun alkol testinde sürücünün 1.46 promil alkollü olduğu tespit edildi.

EHLİYETİNE AYNI SUÇTAN EL KONULMUŞ

Araç ve sürücünün sorgulamasını yapan ekipler sürücünün ehliyetine daha önceden alkollü araç kullanmaktan 6 ay süreyle el konulduğunu ve halen ehliyetinin içeride olduğunu belirlerken, sürücüye alkollü araç kullanmaktan bin 639 TL ceza kesip ehliyete el konma süresini 2 yıla çıkardı.


ÖNCE KÜFÜRLER YAĞDIRDI SONRA "AYIP EDİYORSUN" DEDİ

Trafikten men edilen araç çekici marifeti ile bağlanarak otoparka çekilirken, yazılan cezalara isyan eden sürücü, “Yazın tüm cezayı” deyip polis memurlarına küfürlü konuşmalar yağdırdı.

Ardından yaşanan intihar olaylarını da kesilen trafik cezalarının yüzünden olduğunu ifade eden alkollü sürücü, “Hepsi yukarıdan atlıyor işte. Sizin ayağınıza yukarıdan atlıyor. Bu nedir ya, beni yolda giderken durduruyor” dedi. Olay yerine gelen Asayiş Şubesi ekiplerince hastaneye götürülmek üzere polis aracına götürülen sürücü burada da polis memurunun üzerini aramak istemesi üzerine, “Ama ayıp ediyorsun” diyerek sitem etti.

#Aksaray
#Polis
#alkolü sürücü
2 yıl önce