|

Ala: Teröristler etkisiz hale getirildi

Eski İçişleri Bakanı Ala, bugün Ağrı'da askerlere saldıran teröristlerin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Yeni Şafak
15:35 - 11/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 16:13 - 11/04/2015 Cumartesi

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ağrı'daki terör saldırısında biri üsteğmen, 3'ü uzman çavuş 4 askerin yaralandığını, teröristlerin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.



Olayda jandarma üsteğmen ile 3 uzman çavuşun yaralandığını belirten Efkan Ala, "4 jandarmamız yaralanmıştır. Onlara acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun dileklerimi bütün milletimize iletiyorum. İnşallah kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Bu saldırıyı düzenleyen teröristler de etkisiz hale getirilmiş" dedi.


Bu olayla ilgili resmi açıklamaların devletin ilgili birimlerince yapılacağını kaydeden Efkan Ala, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Biz çok kutlu bir yolculuğa çıkıyoruz. Millet iradesinin tecelli edeceği sandık bir kere daha önümüze gelecek. Ve millet iradesi orada kime yetki verirse memleketi o yönetecek. Sandık deyip geçmemek lazım. Orada durmak lazım. Orayı gözümüz gibi korumak lazım. Onun için bugün köylere inip, işte bu çatışma da ondan dolayı çıkmış, insanların iradesini ipotek altına almaya çalışan ve bunu silahla yapan terör örgütü de bilmeli ki sandığa yapılan her saldırı, millet iradesine yapılmış saldırıdır. Ve devletin, milletin görevi ve işi de bunu garanti altına almak, koruma altına almak buraya dokundurmamaktır. Sadece kayıt dışı müdahalelerle, çeşitli engellerle, millet iradesinin zapturapt altına almaya kast edenler her zaman yanılmışlardır. Çünkü onun önünde duracak bir güç yoktur."



#efkan ala
#ağrı terör saldırısı
#ağrı tsk saldırı
9 yıl önce