|

'Altın Kanatlar'dan ücretsiz eğitim

İstihbarat Servisi
00:00 - 5/05/2009 Salı
Güncelleme: 10:13 - 5/05/2009 Salı
Yeni Şafak
'Altın Kanatlar'dan ücretsiz eğitim
'Altın Kanatlar'dan ücretsiz eğitim

Altın Kanatlar Genel Havacılık Derneği ilk genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Kısa sürede 60'a yakın üye sayısına ulaşan Altın Kanatlar Genel Havacılık Derneği'nin Kurul toplantısında gündem konuları tartışıldı.

Genel kurulun oluşturulması, üye aidatlarının belirlenmesi gibi temel konuların konuşulduğu toplantıda Genel Havacılık kavramının tanınması, metropol şehirler dışında kasaba ve köyler de havacılığın sevdirilmesine önayak olunması gibi önemli başlıklar yer aldı.

Dernek Başkanı Oben Oğultarhan, anlaşmayı düşündükleri uçuş okulları ile üyelerine daha uygun fiyatlarla pilotluk eğitimi vereceklerini, uçmak isteyen, herkesin hayallerinin gerçekleşebileceğini sözlerine ekledi.

Havacılık sevdalılarının bir araya geldiği keyifli sohbetin ardından kutlama pastası kesildi. Bünyesinde bir çok eğitmen barındıran Altın Kanatlar Derneği, her hafta verecekleri eğitimlerle üyelerini havacılığa biraz daha bağlamayı amaçlıyor.

Derneğin, bu haftaki etkinlikleri arasında, Plastik Maket uçak yapımı teknikleri eğitimi ve PPL giriş seviyesi Metoroloji dersi olacak. Eğitimler dernek başkanı Oben Oğultarhan tarafından verilerek havacılığın sevdirilmesi hedefleniyor.


15 yıl önce