|

Altın Makas yarışmasında ilginç saçlar

Altın Makaslar Yarışıyor Türkiye Şampiyonası Tokat’ta düzenlendi. İlginç saç modellerinin yanısıra Gazi Osman Paşa ile Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun portesinin saça çizilmesi dikkat çekti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/04/2018 Salı
Güncelleme: 03:54 - 17/04/2018 Salı
Yeni Şafak
Serbest stil ve tribal kategorilerinde erkek mankenler üzerinde saç modelleri tasarlandı.
Serbest stil ve tribal kategorilerinde erkek mankenler üzerinde saç modelleri tasarlandı.

Tokat’ta düzenlenen Altın Makaslar Yarışıyor Türkiye Şampiyonasında ilginç saç modellerinin yanı sıra Gazi Osman Paşa ile Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun portesini saça çizilmesi dikkat çekti. Tokat Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf Odası tarafından 26 Haziran Atatürk Kültür Merkezi’nde Altın Makaslar Yarışıyor Türkiye Şampiyonası Yerli Erkek Saç Modelleri Yarışması yapıldı. Yurt içi ve yurt dışından yarışmacıların katıldığı şampiyonada kesim-renklendirme, serbest stil ve tribal kategorilerinde erkek mankenler üzerinde saç modelleri tasarlandı.


‘AVRUPALI BİZE ÖZENSİN’

Tokat Berberler Kuaförler Odası Başkanı Turan Ulaşlı, Tokat’ta ses getiren yarışmanın noter huzurunda yapıldığına dikkat çekti. Uluslararası düzeyde yapılan yarışmada yeni stil modellerinin yer aldığını ifade eden Başkan Ulaşlı, kentin tanıtımına katkı sağladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Erkek Kuaför Kesim Eğitmeni ve organizatör Menderes Bayır, yarışmaya 15 ülkeden yarışmacı katıldığını ifade etti. Toplamda 60 kuaförün yer aldığı yarışmanın oldukça renkli geçtiğini belirten Bayır, “İnanılmaz müthiş saçları yapan sanatkarlarımız çıktı. Bizler birer yetenek avcısıyız. Ülkemizde böyle oluşumlar olmalı. Trendleri Avrupa’ya özenerek değil, Avrupayı özendireceğimiz müthiş bir konseptle etkinlik hazırladık” diye konuştu.


TRİBAL SAÇ DÖVMESİ

Yarışmaya jüri üyesi olarak Antalya’dan katılan kuaför Süleyman Tokgöz, Plevne Kahramanı Gazi Osman Paşa ile Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun fotoğraflarını bir mankenin saçına işledi. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in portrelerini tribal saç dövmesi olarak yaptığını hatırlatan Tokgöz, tribal saç modellerinin yaygınlaşmaya başladığını kaydetti.

#Tokat
#Altın Makas
6 yıl önce