|

Annesinin aç bırakarak öldürdüğü çocuğun kardeşlerine akrabaları bakacak

İzmir'in Torbalı ilçesinde, annesi Özge K. tarafından işkence edilerek öldürüldüğü ileri sürülen Osman Çınar K.'nın ağabeyi ve kardeşi yakınlarına teslim edildi. Çocukların, İstanbul'daki yakınlarının yanında yaşayacağı öğrenildi.

Yeni Şafak
22:13 - 30/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 22:20 - 30/03/2019 Cumartesi
DHA
6 yaşındaki çocuğun 'annesinin aç bırakması ve işkence görmesi' nedeniyle öldüğü tahmin ediliyor
6 yaşındaki çocuğun 'annesinin aç bırakması ve işkence görmesi' nedeniyle öldüğü tahmin ediliyor

İzmir'in İnönü Mahallesi'nde yaşayan Atatürk İlkokulu anasınıfı öğrencisi Osman Çınar K., geçen perşembe günü evinde aniden fenalaşınca Torbalı'daki bir özel hastaneye kaldırıldı.

Bitkin haldeki çocuğun vücudunun çeşitli yerlerinde, darp ve yanık izleri tespit edildi. Uzun süre aç kaldığı belirlenen Osman Çınar K., tedaviye alınmasına rağmen kurtarılamadı. İşkenceye bağlı olarak aşırı kilo kaybından hayatını kaybettiği belirtilen çocuğun evine giden jandarma ekipleri, kardeşi Ö. K. ve ağabeyi Ş.Ç.K.'nın da vücudunda darp izlerine rastladı.

Katilin eşi de uyuşturucudan içeride

Jandarma, çocuklarına işkence yaptığı ileri sürülen anne Ö.K.'yı gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen anne Ö. K. tutuklandı. Ö. K.'nın eşi M.K.'nın ise bir süredir uyuşturucu satmak suçundan cezaevinde olduğu öğrenildi. Osman Çınar K.'nın cenazesi ise dün Ayrancılar Camisi'nde kılınan namazın ardından Ayrancılar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

BABAYA 3 GÜN İZİN VERİLDİ, ÇOCUKLAR YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

Hayatını kaybeden Osmar Çınar K.'nın, kendisi gibi kötü muamele gördükleri belirlenen ağabeyi ve kardeşi ise jandarmadaki işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cezaevindeki baba M.K.'ya 3 gün izin verilirken, bugün yakınlarıyla Torbalı'ya gelerek çocukları aldı. Çocukların, M.K.'nın İstanbul'da yaşayan dedesi ve diğer yakınlarının yanında kalacağı öğrenildi.

#İzmir
#Torbalı
#Anne
#Cinayet
5 yıl önce