|

Antalya Muratpaşa Belediyesi bira ihalesine çıktı

İhale ilanlarını resmi web sitesinden yayınlayan Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin çıktığı son ihale tartışmaları da beraberinde getirdi. Vatandaşların vergilerinden bütçeleri oluşturulan bir belediyenin bira ihalesine neden çıktığı merak edilirken, sosyal medya üzerinden çok sayıda kullanıcı "Vergilerimizle bira keyfi mi yapıyorsunuz?" sorusunu yöneltti. Belediyeden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yeni Şafak
13:38 - 19/12/2018 Çarşamba
Güncelleme: 13:51 - 19/12/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Antalya Muratpaşa Belediyesi Hizmet Binası.
Antalya Muratpaşa Belediyesi Hizmet Binası.

Antalya'nın ilçelerinden biri olan Muratpaşa'da belediyenin açtığı bir ihale tepkilere neden oldu.

Belediye'nin bütçesinden alım yapılacak ihtiyaçları web sitesi üzerinden yayınlayan Muratpaşa Belediyesi, geçtiğimiz dönemlerde bir ihale şartnamesini daha kamuoyuyla paylaştı.

Söz konusu ihale başlığı web sitesinde "Bira ürünleri alım ilanı" olarak geçerken, ihalenin ayrıntılarında sürecin nasıl işleyeceğine dair detaylar da yer aldı.


Paramızla bira sefası mı yapıyorsunuz?

Söz konusu ihalenin ardından özellikle sosyal medyada tepkiler art arda gelirken, kimi kullanıcılar, "Bizim paramızla misafirlerinize bira mı dağıtıyorsunuz?", "Vergilerimizle bira sefası mı yapıyorsunuz?" tarzı sorularla sürece tepki gösterdi.


Belediyeden açıklama yok

Tepkilerin ardından Muratpaşa Belediyesi'nden konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmazken, bira ihalesi kapsamında ne kadar alkollü ürün alındığı, alınan biralara ne kadar ücret ödendiği ve içkilerin hangi amaçla temin edilip, nerede kullanıldığı gibi soruların cevabı merak ediliyor.

#Antalya
#Muratpaşa Belediyesi
#Alkollü içecek ihalesi
5 yıl önce