|

Arabasını park etti döndüğünde gözlerine inanamadı

Sivas’ta aracını kendisine ait olmayan bina önüne park eden vatandaş geri geldiğinde otomobilini tekerinden zincirlenmiş halde buldu. Misafirliğe geldiğini anlatan araç sürücüsü, otomobilinin zincirlenmesi nedeniyle mağdur olduğunu ve suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Yeni Şafak
12:13 - 28/08/2018 Salı
Güncelleme: 12:23 - 28/08/2018 Salı
IHA
Sokak kenarına aracını park eden vatandaş, geri döndüğünde hayatının şokunu yaşadı.
Sokak kenarına aracını park eden vatandaş, geri döndüğünde hayatının şokunu yaşadı.

Akraba ziyareti için mahalleye uğrayan Kerim Uslu sokakta bir bina önünde boş bulduğu araç park yerine otomobilini park etti.

Bir süre sonra aracının başına dönen Uslu, otomobilini tekerinden sabit bir demire zincirle kilitlenmiş bir şekilde buldu.

Aracım gasp edilmiş oldu

  • Otomobilini zincirlenmiş bir şekilde bulan Uslu, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Uslu, araç parkının yasak olduğuna dair herhangi bir ibarenin olmadığını iddia etti ve yapılan bu hareketle aracının gasp edildiğini belirtti.

Kerim Uslu emniyet ekiplerinin tutacağı rapor doğrultusunda aracını zincirleyenlerden şikayetçi olacağını da söyledi.

"Büyük şaşkınlık yaşadım"

Aracını park etmesinin ardından kısa bir süre sonra aracının başına geldiğinde aracını zincirlenmiş bir halde bulduğunda büyük şaşkınlık yaşadığını belirten Kerim Uslu, "Buraya araç parkı yapılmamasına dair herhangi bir ibare yoktu. Kendilerine ait park yeri olduğu iddiasındalar. Aracı da gasp edercesine zincirleyip aracımı bağlamışlar" dedi.

Çok acil işi olmasına rağmen 2 saat aracının başında kaldığını anlatan Uslu, "Suç duyurusunda bulunacağım. Şikayetçiyim ve gerekli işlem yapılacak. Kayınvalidemi ziyarete geldik aracımı buraya bırakmıştım, geri geldiğimde aracımı zincirlenmiş bir durumda buldum." şeklinde konuştu.

#Sivas
#Otomobil
#İlginç
6 yıl önce