|

'Araya adam koymayın'

Belediye şirketlerinde çalışan personelle tanışma toplantısı düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çalışanlar arasında siyasi fark gözetmeyeceklerini belirterek, "Kimse görevde kalmak için araya adam koymasın" dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 20/04/2004 Salı
Güncelleme: 18:04 - 24/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İGDAŞ Genel Müdürlüğü'nde, belediyeye bağlı şirket çalışanları ile tanıştı. Topbaş, tanışma toplantısında, çalışanlar arasında siyasi ayırım gözetmeyeceklerini kaydederek, personelin görevde kalmak için araya adam sokmamasını istedi.

Çalışanlara hitaben bir konuşma yapan Topbaş, bugüne kadar alınan en yüksek oyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçildiğini, bunun yansımasını da her kademede hizmet olarak göstermek durumunda olduklarını söyledi.

Geçmişteki yöneticileri görevlerini doğru yapmadıklarını belirterek eleştiren Topbaş, "Onlar görevlerini doğru yapsaydı, bugün farklı bir İstanbul'da yaşardık. Eksikliğimiz burada. Aklımızı hislerimizin önüne koyabilirsek, çok şeyler yapabiliriz. Her noktada işimizi adam gibi yapmalıyız'' dedi.

'Parlak fikirlere her zaman açığım'

Saygıyı ön iliklemede değil, işini iyi yapmakta, özen göstermede gördüğünü ifade eden Topbaş, çalışanlar arasında siyasi ayırım gözetmeyeceğini, çalışanlardan görevde kalmak için araya adam koymamasını istedi. Topbaş, "Doğru iş yapan benim için en değerli insandır. Hak ve adaletten, doğruluktan ayrılmadan en iyi hizmeti vereceğiz'' diye konuştu.

Başkan Topbaş, "Sayın (Ali Müfit) Gürtuna'nın kendine özgü yönetim anlayışı olabilir. Ben AK Parti ailesindenim. Benim yönetim anlayışım da bu'' dedi. Parlak fikirlere ve dimağlara da her zaman açık olduğunu ifade eden Topbaş, "Dünyayı yerinden oynatacak, sarsacak 1-2 projem var. 1-2 proje yetmez, onlarca proje hazırlamalıyız'' şeklinde konuştu.

  • ZEKERİYA GÜLÜN / İSTANBUL


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    20 yıl önce