|

Asyapark Türkiye'nin en ucuz AVM'si

Hatipoğlu Grup ile el ele vererek Asyapark'ı 35 milyon dolarlık yatırımla ayağa kaldıran Erpa Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ede, “Asyapark'ın Türkiye'nin en ucuz AVM'si. Bölgemizde rakip tanımayız” dedi.

İstanbul
00:00 - 29/08/2010 Pazar
Güncelleme: 01:36 - 29/08/2010 Pazar
Yeni Şafak
Asyapark Türkiye'nin en ucuz AVM'si
Asyapark Türkiye'nin en ucuz AVM'si

Erpa Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erdem Ede, Ümraniye çevresinde Asyapark gibi büyük ve görkemli bir alışveriş merkezi (AVM) olmadığını, ucuzlukta da rakip tanımadıklarını söyledi. Asyapark'ın 2007 yılında Hatipoğlu Grup tarafından inşa edildiğini belirten Ede, küresel kriz nedeniyle yeterli müşteri çekemeyen Asyapark'ı atıl durumdan kurtarmak için işbirliği yaptıklarını anlattı.

Erpa Grup ile Hatipoğlu Grubu'nun ortaklığıyla yeni bir işletme yapısı geliştirdiklerini ifade eden Başkan Ede; “Asyapark alışveriş merkezinde bir güç birliğine gidildi. Bu güç birliğinde kendi güçlerimizi, kendi imkanlarımızı ortaya koyarak, bu AVM'yi yeniden canlandırma, ekonomiye yeniden katmak için bazı girişimlerde bulunduk. Hatipoğlu Grubu Başkanı Selamet Aygün'le bizzat yürüttüğüm görüşmeler 1 aydan kısa bir sürede olumlu sonuçlandı. Yaptığımız güç birliğiyle çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bölgemizde rakip tanımıyoruz” dedi.

35 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Asyapark'a 35 milyon dolarlık bir yatırım yaptıklarını belirten Ede, AVM'nin yeniden işler hale getirilmesi için projeler hazırladıklarını ve ortak çalışma planlamasına gittiklerini söyledi. 1 ay gibi kısa bir süre Asyapark'a toplam 65 mağaza ile 3 bin 300 metrekarelik gıda marketini çekmeyi başardıklarını anlatan Ede, yatırımcı ve girişimcilere bölgenin en görkemli AVM'sinde yerlerini almaları konusunda acele etmeleri çağrıda bulundu.


14 yıl önce