|

Atasoy, son yolculuğuna uğurlandı

Eski bakanlardan Veysel Atasoy, Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Atasoy için TBMM'de de tören düzenlendi.

Yeni Şafak
00:00 - 27/08/2004 Cuma
Güncelleme: 10:35 - 11/06/2017 Pazar
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Eski bakanlardan Veysel Atasoy'un cenazesi, Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. TBMM'de düzenlenen törenin ardından Atasoy'un cenazesi, Kocatepe Camii'ne getirildi. Kocatepe Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Atasoy'un cenazesi toprağa verilmek üzere Cebeci Asri Mezarlığı'na getirildi. Atasoy'un cenazesi toprağa verilirken eşi Işıl Atasoy fenalık geçirdi. Cebeci Asri Mezarlığı'na Atasoy'un ailesinin yanı sıra DYP Genel Başkanı Ağar, bazı sanatçılar ve yakın dostları da geldi.

Siyaset ve sanat dünyası buluştu

Cenaze namazına, Atasoy'un eşi ve çocuklarının yanısıra TBMM Başkanı Bülent Arınç, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, eski parlamenterler, bazı siyasi parti temsilcileri, sanatçılar İbrahim Tatlıses, Osman Yağmurdereli, Kamil Sönmez, Ayten Gökçer ile çok sayıda yakını katıldı.

Otopsi için TBMM'deki tören geç başladı
Eski bakanlardan Veysel Atasoy ve Mehmet Batallı için TBMM'de tören düzenlendi. TBMM'de saat 12.00'de başlayacağı duyurulan tören, ailesinin isteği üzerine otopsi yapılan Veysel Atasoy'un cenazesi geciktiği için 12.45'de başladı. TBMM'deki törenin ardından Atasoy'un naaşı cenaze namazı için Kocatepe Camii'ne götürülürken, Batallı'nın cenazesi ise bugün toprağa verilmek üzere memleketi olan Gaziantep'e gönderildi.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
20 yıl önce