|

Ayhan Çarkın tutuklandı

Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekatçı Ayhan Çarkın, Kumkapı'da özel bir arama kurtarma şirketinin binasını kurşunladığı ve çalışanlarını tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yeni Şafak ve
00:29 - 30/10/2016 Pazar
Güncelleme: 21:37 - 29/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekatçı Ayhan Çarkın, 27 ekim gecesi Kumkapı'da kaldığı barakadan özel bir arama kurtarma şirketine ait olan binaya ateş açtı. Hakkında Fatih'te esnaftan tehditle para istediği gerekçesiyle 4 arkadaşı ile gasp suçlaması da bulunan Çarkın ve 4 arkadaşı olay yerine gelen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan Ayhan Çarkın ve arkadaşları tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



İkinci olaydan sonra tutuklandı


Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra Kumkapı'da kaldığı barakaya dönen Çarkın ve arkadaşları tekrar özel arama kurtarma şirketine giderek çalışanları tehdit etti. Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine giden Fatih İlçe Asayiş ekipleri Çarkın ve 4 arkadaşını tekrar gözaltına aldı. Mahkemeye çıkarılan Çarkın tutuklanırken, 4 arkadaşı adli hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Çarkın'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten ötürü de ceza aldığı öğrenildi.


#Ayhan Çarkın
#Susurluk davası
7 yıl önce