|

Baba cinneti: 5 ölü

Mersin’de psikolojik sorunları olan Mehmet Kaya, geçirdiği cinnet sonucu iki katlı evin damında uyumakta olan eşi ve 3 çocuğunu tabancayla öldürdü. Kaya, aynı silahla hayatına son verdi. Acı haberi alan ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.

Haber Merkezi
04:00 - 4/09/2018 Salı
Güncelleme: 04:03 - 4/09/2018 Salı
Yeni Şafak
Mersin’de psikolojik sorunlar yaşayan Mehmet Kaya, iki katlı evin damında uyuyan eşi ve 3 çocuğunu tabancayla öldürdü.
Mersin’de psikolojik sorunlar yaşayan Mehmet Kaya, iki katlı evin damında uyuyan eşi ve 3 çocuğunu tabancayla öldürdü.

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen baba dehşet saçtı. İki katlı evin damında uyuyan eşi, ve 3 çocuğunu öldüren baba, aynı silahla intihar etti. Korkunç olay, ilçeye bağlı Gündoğu Mahallesi 5726. Cadde’deki iki katlı bir ikamette meydana geldi. Aileden uzun süre haber alamayan komşuları, içeriye girdiklerinde, onların kanlar içinde yerde yattığını görünce durumu hemen polise bildirdi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi ile ambulanslar sevk edildi.


KORKUNÇ MANZARA

Çevre güvenliğini alan polis, evin yakınına kimseyi yaklaştırmadı. Ekipler, evin damında 3’ü çocuk 5 kişinin cansız bedenini buldu. Ölenlerin baba Mehmet Kaya, (42), anne Zehra Kaya (35), çocukları Onur Kaya (17), Rabia Kaya (12) ve Esmanur Kaya (5) olduğu belirlendi. Yapılan ilk incelemede, henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet geçiren baba Mehmet Kaya’nın, eşi ve 3 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra hayatına son verdiği belirlendi. Katliamda kullanıldığı değerlendirilen tabancay da Mehmet Kaya’nın yakınlarında bulundu. Acı haberi alan ailenin yakınları sinir krizi geçirdi. Fenalaşan bazı aile fertlerine sağlık ekipleri müdahale etti.


BİR SÜREDİR İŞSİZDİ

Aile üyelerinin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından otopsi işlemi için Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Bazı aile yakınları işsiz olan baba Mehmet Kaya’nın psikolojik sorunları olduğunu iddia etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

#Mersin
#Cinnet
6 yıl önce