|

'Babamı yaralayan Yener Yermez değil'

Garih cinayetinin zanlısı Yener Yermez'in mafyadan aldığı talimatla Bursalı işadamı M. Emin Karaydın'ı kurşunladığı haberi, firma sahibinin oğlu tarafından yalanlandı.

Yeni Şafak
00:00 - 18/09/2001 Salı
Güncelleme: 18:25 - 20/09/2016 Salı
Yeni Şafak

Üzeyir Garih cinayetinin zanlısı Yener Yermez'in mafyadan aldığı talimatla Bursalı işadamı Mehmet Emin Karaydın'ı kurşunladığı haberi, firma sahibinin oğlu Ramazan Karaydın tarafından yalanlandı. İdaş firmasının sahibi Mehmet Emin Karaydın, 20 Temmuz günü işyerinde ayağından kurşunlandı. Hayati tehlike kaydıyla yaralanan Karaydın, Garih cinayetinin zanlısı Yener Yermez'i televizyonlarda gördükten sonra bu kişiden şüphelendiğini söyledi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne giden Karaydın ve oğlu Ramazan Karaydın teşhis yaptılar.



Teşhisin doğru çıkmadığını belirten yaralı işadamının oğlu Ramazan Karaydın, "Babam aynalı bir bölmenin arkasından 5 kişinin arasından Yener Yermez'i tanıyamadı. Bugünkü gazetede yer alan Yener Yermez'in yaraladığı haberi yalan. Şirket olarak çok rahatsız olduk. Habere konu olan şirkete borcumuz dahi yok. Nasıl irtibatlandırdılar, anlamadık. Haberin tekzip edilmesi için gerekli teşebbüslerde bulunacağız" diye konuştu.



#Üzeyir Garih
#Yener Yermez
#Mehmet Emin Karaydın
23 yıl önce